«Στις 30 Απριλίου ο μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτομαγιά θα οργανώσουμε κάτι ξεχωριστό»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

O Δρόσος Χριστόπουλος μίλησε για τον μαραθώνιο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Απριλίου και προϊδέασε για την συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χριστόπουλος είπε στην εκπομπή “Στη Σέντρα”: “Κάνουμε προσπάθεια όλο τον χρόνο για να είμαστε καλύτεροι από κάθε άλλη φορά. Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη. Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα και για παιδάκια για να τρέχουν οι γονείς και τα παιδάκια να απασχολούνται. Θέλουμε να κάνουμε αυτή την διοργάνωση ως γιορτή. Δεν ησυχάζουμε μέχρι να το πετύχουμε και να ρυθμίσουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του μαραθωνίου.

Στις 30 Απριλίου πιο συγκεκριμένα, θα γίνει ο μαραθώνιος. Και την άλλη ημέρα την Πρωτομαγιά θα οργανώσουμε κάτι ξεχωριστό, για να περάσει καλά όλος ο κόσμος. Τα 1000 μέτρα για τα παιδάκια είναι ότι πρέπει. Τα 5 χιλιόμετρα από το δημαρχείο, τα 10 χιλιόμετρα από τους Αμπελόκηπους, είναι ορισμένες από τις διαδρομές που έχουμε προγραμματίσει. Έχουμε δει τα τελευταία 20 χρόνια την θερμοκρασία που επικρατεί και θεωρούμε πως εάν δεν φυσάει αέρας, τότε οι περισσότεροι που θα συμμετέχουν θα μπορέσουν να κάνουν ρεκόρ. Αξίζει να σας αναφέρω ότι οι πιο μεγάλες ηλικίες κάνουν ρεκόρ και το χαίρονται περισσότερο από τους πρωταθλητές.

Θα το δείξει και η κρατική τηλεόραση, θα γίνει στις 07:45 η εκκίνηση από την Πέλλα. Στις 13:00 θα γίνει η εκκίνηση από το δημαρχείο. Όλοι μαζί πρέπει να απολαύσουμε την προσπάθεια”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.