Καρούλιας: «Θα γίνει μάχη στο Άρης-ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Καρούλιας μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”, για τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Αλλά και για την απώλεια του μεγάλου Μίμη Παπαϊωάννου.

Ο Νίκος Καρούλιας είπε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό: “Εντάξει η αλήθεια είναι ότι θέλω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, όμως η ΑΕΚ μετά την... σφαλιάρα που έφαγε από τον Ολυμπιακό, δεν θα φεύγει ανεξέλεγκτα μπροστά, χωρίς να έχει στα μετόπισθεν της, σωστά τοποθετημένους τους παίκτες της. Με τον Ολυμπιακό βέβαια έδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε αυτή την σταθερότητα στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και για αυτό το λόγο είναι πρώτος. Όλο τον χρόνο ήταν σταθερός εκτός από εκείνο το διάστημα με τον ΠΑΟΚ που έχασε τους βαθμούς και την πρόκριση στο Κύπελλο. Δεν έχει εντυπωσιακές ημέρες και ημέρες κακές. Έχει μία σταθερότητα γενικά για την αγωνιστική του συμπεριφορά. Έχει την δυνατότητα να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα επί της ΑΕΚ.

Όσο για το Άρης – ΠΑΟΚ, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο Άρης θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ποιος θα βγει πρωταθλητής. Είχε και μία επιπόλαιη προσέγγιση στα παιχνίδια του. Για αυτό βλέπω ότι θα γίνει μάχη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν βλέπω όμως κάποιον νικητή.

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι έξω από την Αγία Τριάδα, στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου. Εγώ ξεκίνησα από την ΑΕΚ, τον πρόλαβα να τον βλέπω και να τον θαυμάζω στις προπονήσεις. Παρόλο που βρέχει, έχει πολύ κόσμο από έξω. Τη σημερινή εποχή, ο 80άρης δεν είναι μεγάλος σε ηλικία όταν φεύγει από την ζωή. Ήταν επαγγελματίας ο Μίμης, την δεκαετία του 60 και την δεκαετία του 70. Δεν έκανε ποτέ καταχρήσεις. Αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους τους νέους παίκτες”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.