Θέλει άλλα πέντε γκολ για ρεκόρ καριέρας ο Μπράντον

Metrosport Team17 Μαρτίου 2023

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ο Μπράντον Τόμας έχει αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο Λουτσέσκου και το γκολ που πέτυχε στο Πανθεσσαλικό ήταν το 9ο τη φετινή σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα. Οσα έχει και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ισπανός έχει σκοράρει πέντε γκολ στο Κύπελλο και άλλα τέσσερα στο Πρωτάθλημα.

Αν καταφέρει να σκοράρει ένα ακόμη στα 12 επίσημα ματς που απομένουν, τότε για δεύτερη φορά μόλις στην επαγγελματική του καριέρα θα φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων μέσα σε μια σεζόν. Το έχει καταφέρει την περίοδο 2016-17 με τη φανέλα της Μαγιόρκα αλλά πρέπει να σημειώσουμε πως αυτά τα γκολ 13 τα βρήκε μέσα από 41 αγώνες. Στον ΠΑΟΚ έχει πανηγυρίσει τα εννιά γκολ έχοντας όμως αγωνιστεί σε 25 ματς, δεκαέξι δηλαδή λιγότερα από αυτά που είχε μετρήσει εκείνη τη σεζόν με την ισπανική ομάδα.

Εννιά γκολ είχε σημειώσει και την περίοδο 2014-15 αλλά αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα και μέσα από 34 ματς. Προφανώς και θα έχει την ευκαιρία να καταγράψει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του στην επαγγελματική του καριέρα και γιατί όχι να προσπεράσει ή τουλάχιστον να ισοφαρίσει τη σεζόν 2016-17. Ο Τόμας έχει αγωνιστεί συνολικά σε 257 επίσημα ματς στην καριέρα του, έχει σκοράρει 56 γκολ και έχει μοιράσει 14 ασίστ. Καμιά όμως από αυτές δεν τις έχει μετρήσει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και φυσικά μέσα από τις εμφανίσεις του θέλει να «πείσει» τους επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ πως αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση ώστε να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο. Να σημειώσουμε πως το trasnfermarkt έχει τη χρηματιστηριακή αξία του Τόμας στα 1.200.000 ευρώ αλλά αυτό είναι από τον περασμένο Νοέμβριο και προφανώς πλέον θα έχει αυξηθεί. Το ταβάνι του Ισπανού είναι τα 2.000.000 ευρώ και καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2019.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.