Με 58 βαθμούς έπρεπε να μπει στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ και όχι με 54 που τον υποχρέωσαν...

Γιώργος Καστάνης13 Μαρτίου 2023

Είδατε πως ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις που δεν προήλθαν από ανθρώπινα λάθη, αλλοιώνουν την βαθμολογική διαφορά του ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας; Αυτό που γράφαμε στους τελευταίους αγώνες, αυτό που αναφέραμε, έγινε πραγματικότητα.

Ο Δικέφαλος μετά την δύσκολη επικράτησή του επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με 1-0, συγκέντρωσε 54 βαθμούς και με αυτούς θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στα πλέι οφ, για την διεκδίκηση, είτε του πρωταθλήματος, είτε της δεύτερης θέσεως που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Είδατε πως η απόφαση του Τζήλου που ήταν στο VAR στην αναμέτρηση της Τρίπολης και πως η απόφαση του Τσακαλίδη που ήταν στο VAR στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, διαμόρφωσαν μία πλασματική βαθμολογία; Σύν τέσσερις βαθμούς θα έπρεπε να έχει ο Δικέφαλος με την συμπλήρωση 26 αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας. 58 δηλαδή, αντί για 54.

Και τώρα τι θα γίνει; Θα επιστραφούν μήπως οι βαθμοί από τους ακατάλληλους και ανίκανους διαιτητές; Όχι φυσικά. Απλά, ενώ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ξεκινήσε τα πλέι οφ με πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τώρα πρέπει να γίνουν θαύματα, για να βρεθεί εκεί που θέλει.

Δεν λέμε πως δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και να τα καταφέρει ακόμη και με τις διαιτητικές μεθοδεύσεις και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων που υπέστη. Μπορεί. Απλά ορισμένες αποφάσεις που προκαλούν απορίες, διαμόρφωσαν μία πλασματική βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ πάντως στον Βόλο έφθασε δίκαια στην νίκη, χάρη στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το γκολ του Μπράντον και την εικόνα που έπεισε στα πρώτα 45 λεπτά. Ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο κράτησε τις θέσεις του και δεν επέτρεψε στον Βόλο, εκτός από μία περίπτωση να φθάσει στην ισοφάριση.

Τελικά στις 10 αγωνιστικές των πλέι οφ, μπορούν να γίνουν πολλά και ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να πετύχει. Αρκεί να μην επαναλάβει την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και να δείχνει σε κάθε ματς πως έχει την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, παρά την αλλοίωση που υπέστη και δείχνει πως μπορεί να πετύχει. Αρκεί να τον αφήσουν. …

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.