Διέξοδος… διάκρισης για την Γιουβέντους

Γιώργος Μάντζιος09 Μαρτίου 2023

Βραδιά με 15 παιχνίδια σε Europa League και Europa Conference League και χωρίς ιδιαίτερους προλόγους, σας παραθέτω τι έβγαλε η μελέτη:

Η Ουνιόν Βερολίνου είναι η ομάδα που άφησε εκτός διοργάνωσης τον Άγιαξ και κάνει μια φοβερή πορεία στην Bundesliga. Υποδέχεται την Ουνιόν Σεν Ζιλουά, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες και στην φάση των ομίλων και να μοιράζονται από μία νίκη. Η μεγάλη διαφορά πάντως για την βελγική ομάδα από τότε μέχρι το «σήμερα», είναι ότι έχει κάνει μια… κοιλιά στα τελευταία της παιχνίδια. Βαριά ήττα εκτός από την Βέστερλο, ήττα και αποκλεισμός εκτός από την Αντβέρπ και δύσκολη και αγχωτική νίκη εντός (έχοντας λιγότερες ευκαιρίες από την αντίπαλο της) απέναντι στην Έουπεν. Περιμένω να «μιλήσει» η έδρα κι επιλέγω το combo 1 & under 3,5 (2,05).

Στο Σπόρτινγκ – Άρσεναλ θα πάω σε ειδικό bet που είναι να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Κόατες (3,80), με τον Ουρουγουανό στόπερ να είναι επιρρεπής σε κάρτες. Ήδη φέτος κιτρινίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι της Σπόρτινγκ με την Πορτιμονένσε. Ο Γερμανός σχολαστικός ρέφερι Τόμπιας Στίλερ δεν θα του… χαριστεί απόψε.

Με τα κόρνερ θα ασχοληθώ στο Λεβερκούζεν – Φερεντσβάρος. Οι Γερμανοί παίζουν πολύ από τα πλάγια, στο πρόσφατο ματς με την Χέρτα είχαμε 11 κόρνερ, ενώ με τη Μονακό 14 κόρνερ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων πέρυσι και τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν διψήφιο αριθμό κόρνερ (10 και 11). Γενικότερα η γερμανική ομάδα κερδίζει πολλά κόρνερ, αφού και στον όμιλο στα εντός έδρας παιχνίδια της με Κλαμπ Μπριζ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο είχε 7, 7 και 8 κόρνερ υπέρ της. Επιλογή το over 9,5 κόρνερ (1,90).

Για την Γιουβέντους το να διακριθεί στη διοργάνωση, σημαίνει ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο δεν μπορεί να εξασφαλίσει μέσω πρωταθλήματος. Αυτό το ξέρει πολύ καλά η ιταλική ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να εκμεταλλευτεί την μέτρια εικόνα της Φράιμπουργκ μέσα στο 2023. Οριακές νίκες, τυχερή σε κάποια παιχνίδια και δύο βαριές ήττες σε εξόδους με Ντόρτμουντ (5-1) και Βόλφσμπουργκ (6-0). Επιλογή το combo 1 & under 4,5 (1,80).

Με τα γκολ θα ασχοληθώ στο Σαχτάρ Ντόνετσκ – Φέγενορντ, επί πολωνικού εδάφους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η Σαχτάρ μετράει παρακαλώ 15/16 over στα τελευταία παιχνίδια της, φιλικά κι επίσημα, εντός κι εκτός συνόρων, ενώ στις πρόσφατες μάχες με τη Ρεν είχαμε σκορ 2-2 και 2-1. Η Φέγενορντ από την άλλη παραμένει πολύ ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά, ενώ ακόμη θυμάμαι τα γεμάτα φάσεις παιχνίδια της στον όμιλο (2-2 με Μίντιλαντ μέσα – έξω, νίκη 6-0 επί της Στουρμ Γκρατς και ήττα με 4-2 από τη Λάτσιο). Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα των γηπεδούχων στην άμυνα, ενισχύουν το σκεπτικό μου. Επιλογή το over (1,90).

Στο Conference League, αν η ΑΕΚ Λάρνακας θέλει να έχει ελπίδες με την Γουέστ Χαμ θα πρέπει να παίξει αποφασισμένα και σκληρά, όπως παίζει συνήθως στην Ευρώπη. Στα δύο παιχνίδια της με την Ντνίπρο είχαμε 32 και 33 φάουλ, ενώ στα δύο της Γουέστ Χαμ με την Άντερλεχτ στον όμιλο 26 και 33 φάουλ. Στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ Λάρνακας στον όμιλο είχαμε φέτος 26 με Ρεν, 33 με Ντιναμό Κιέβου και 37 (!) με Φενέρμπαχτσε. Επιλογή το over 25,5 φάουλ (1,85).

Τέλος, μου αρέσουν οι τιμές στο αμφίσκορο της Φιορεντίνα με την Σίβασπορ. Η ιταλική ομάδα έρχεται από το γεμάτο 3-2 με την Μπράγκα, ενώ και στο 0-4 του πρώτου αγώνα, αν η Μπράγκα δεν έμενε από νωρίς με δέκα παίκτες, πιθανότατα θα είχε σκοράρει. Στον όμιλο οι «βιόλα» δέχθηκαν γκολ εντός έδρας και με την Ρήγας και με την Χαρτς και με την Μπασακσεχίρ, ενώ δέχονται τέρμα στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, εντός κι εκτός συνόρων. Η Σίβασπορ έχει ποιότητα μπροστά, έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της το 2023 και πιο συγκεκριμένα 13 τέρματα σε 6 εξόδους και φέτος σκόραρε σε όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά με Μάλμε, Μπαλκάνι, Κλουζ και Σλάβια Πράγας. Επιλογή το G/G (2,15).

Οι επιλογές μου:

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ Ζ. 1 & UNDER 3,5 2,05

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΑΤΕΣ 3,80

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ 1,90

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1 & UNDER 4,5 1,80

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ OVER 1,90

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER 25,5 ΦΑΟΥΛ 1,85

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ G/G 2,15

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.