«Ηγετικές τάσεις έχει ο Τζίμας στον ΠΑΟΚ, ο αδελφός του παίζει στην Κ19 του Άρη»

Metrosport Team07 Μαρτίου 2023

Ο προπονητής των μικτών της ΕΠΣ Μακεδονίας Στέφανος Κρεμέζης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Στέφανο Τζίμα και το ιστορικό ρεκόρ που δημιούργησε με το γκολ που πέτυχε.

Ο κ. Κρεμέζης που παρακολουθεί την εξέλιξη του Τζίμα από την ΕΠΣΜ αναφέρθηκε και στον αδελφό του Στέφανου, τον Χρήστο. Ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα Νέων Κ19 του Άρη: «Αρχικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες για τις απώλειες των δικών τους ανθρώπων, στο τρομερό δυστύχημα των Τεμπών.

Οσο για τον Στέφανο Τζίμα; «Έχει ηγετικές τάσεις μέσα στο γήπεδο, τις οποίες θα μπορέσει να εκδηλώσει όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη. Είναι πρόσχαρος, έχει θετικό πνεύμα. Τον είδα μετά το γκολ που πέτυχε, πως πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς, αλλά έψαχνε τον τρόπο για να πανηγυρίσει.

Ο αδελφός του, ο Χρήστος αγωνίζεται στην Κ19 του Άρη. Δεν ξέρω πως συνέβη. Όμως γνωρίζω, ότι ο πατέρας των παιδιών είναι δίπλα τους, συνεχώς και τους στηρίζει, σε οποιαδήποτε απόφαση πάρουν. Ο Στέφανος έχει πολλά ακόμη να δείξει μέσα στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.