Λουλούδια και δαχτυλίδι στον πάγκο για την ξεχωριστή πρόταση γάμου στην Έδεσσα

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησαν για την ξεχωριστή πρόταση γάμου που έγινε κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στην Έδεσσα και ο γαμπρός αλλά και η νύφη. Και περιέγραψαν με πολύ γλαφυρό τρόπο, πως ακριβώς έγινε η διαδικασία της πρότασης.

Ο Κώστας, ο γαμπρός, περιέγραψε με τον εξής τρόπο την διαδικασία: “Έκανα μία πρωτότυπη πρόταση. Είχαμε έναν αγώνα το περασμένο Σάββατο στην Έδεσσα. Εγώ αγωνίζομαι με τον Ατρόμητο Λεπτοκαριάς και αντιμετωπίσαμε την Ελπίδα Έδεσσας.

Είπα στην κοπέλα μου να έρθει να με δει να αγωνίζομαι στο παιχνίδι. Πήρα την δύναμη από τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για να κάνω την πρόταση. Έκανα την πρόταση στην Ελένη, στην λήξη του ημιχρόνου. Είχα τα λουλούδια και το δακτυλίδι στον πάγκο της ομάδας μου. Μόλις σφύριξε ο διαιτητής την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, αμέσως πήγα στον πάγκο, πήρα τα λουλούδια και το δακτυλίδι και έτρεξα στις κερκίδες”.

Η Ελένη που δέχθηκε την πρόταση, μίλησε στο Metropolis 95,5 και είπε: “Η αλήθεια είναι πως σάστισα, δεν περίμενα ότι θα μου κάνει την πρόταση γάμου. Και όταν είδα τον Κώστα να τρέχει προς το μέρος μου, δεν είχα δει ότι κρατούσε και κουτάκι με το δακτυλίδι. Τι κάνει αυτός, που πάει. Ήρθε με φόρα, μου λέει, θα με παντρευτείς; Δεν το περίμενα καθόλου, καθόλου. Και σάστισα τόσο πολύ, μου ήρθε πολύ ξαφνικό, αλλά του είπα ναι, ότι δέχομαι την πρόταση”.

Ο Κώστας παρενέβη και είπε: “Άργησα να πει το ναι, προφανώς την αιφνιδίασα με την πρόταση που έκανα”. Η Ελένη απάντησε: “Ήξερε από την αρχή ότι θέλω να τον παντρευτώ. Γονάτισε μπροστά μου, φαινόταν σαν να γονάτισε”. Ο Κώστας πρόσθεσε: “Μετά είχαμε και βεγγαλικά, πυρσούς για να γίνει περισσότερο γιορτινή η ατμόσφαιρα για την πρόταση που έκανα. Ύστερα έπρεπε να πάω στα αποδυτήρια για να παίξω και όλα καλά”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.