«Ο Κωνσταντέλιας είναι ο νέος Κούδας, είναι ποδοσφαιριστής... καλλιτέχνης»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα μίλησε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τις εκπληκτικές του ενέργειες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο πρώην άσος του Δικεφάλου, Βασίλης Γεωργόπουλος.

Ο οποίος, ως προπονητής της εθνικής Νέων, είχε καλέσει τον Κωνσταντέλια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κατά συνέπεια, γνωρίζει πολύ καλά την αξία του.

Ο Γεωργόπουλος είπε για τον Κωνσταντέλια: “Είμαι περήφανος για τον Γιάννη, ο μικρός είναι ποδοσφαιρικός καλλιτέχνης, έχει στιγμές αβρότητας, είναι απρόοπτος, έχει τρομερή τεχνική, ταχύτητα στις αποφάσεις του. Είδα τι έκανε στο πρώτο γκολ.

Αυτό για τον μικρό, είναι κάτι το απλό. Έτσι του βγήκε η φάση για να δώσει την πάσα. Θα δούμε πολλά πράγματα από τον Κωνσταντέλια. Κάνει πρέσινγκ, συμμετέχει σε όλους τους τομείς, θα γράψει την δική του ιστορία”.

- Θα είναι ο νέος Κούδας; Το πιστεύετε;


“Νομίζω ότι είναι η νέα πραγματικότητα. Μετά από τόσα χρόνια, εμφανίζεται ο νέος στρατηγός του ΠΑΟΚ αρκεί να να μην βιαστεί ο ΠΑΟΚ να τον δώσει, και το αναφέρω διότι ακούγονται πολλά.

Πρέπει να τον κρατήσει, ο ΠΑΟΚ για να πάρει τίτλους και να κάνει την μεγάλη διαδρομή για να ανταποκριθεί. Ο Ντέλιας είναι ο νέος Κούδας. Κάνει πράγματα που εντυπωσιάζουν και ενθουσιάζουν την Τούμπα. Και αυτό είναι που μετράει”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.