Γκέντσογλου: «Στον Μακεδονικό ήρθα για να πετύχω, μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2023

Ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ του Μακεδονικού. Ο Σάββας Γκέντσογλου, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μακεδονικό μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την προσπάθεια που θα κάνει στην δεύτερη κατηγορία, όταν με το καλό ξεκινήσει εκ νέου το Πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο Γκέντσογλου, συμμετείχε στις προπονήσεις των παικτών του Μακεδονικού τις τελευταίες ημέρες και έχει εξοικειωθεί με το νέο του, ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα ο Γκέντσογλου δήλωσε:  “Είναι η πρώτη προπόνηση που έκαναν με τους παίκτες του Μακεδονικού από την στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Είχαν προηγηθεί και άλλες προπονήσεις. Είναι όλα καλά στον Μακεδονικό. Μαζί με τον Λισγάρα, είμαστε οι πιο έμπειροι στην ομάδα. Εγώ είμαι 32 ετών στα 33, έχω ακόμη να προσφέρω. Θα δείξει στο γήπεδο, πως θα πάνε τα πράγματα. Είχα ένα θέμα με τους κοιλιακούς πριν από δύο μήνες. Τώρα είμαι καλά. Προπονούμαι κανονικά. Είναι θέμα αγώνων και του ρυθμού που θα αποκτήσω. Στον Μακεδονικό πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω. Ήρθα στον Μακεδονικό, μία πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα και το έχω διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα.

Μίλησα με τον κόουτς του Μακεδονικού, το πιο σημαντικό είναι πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ειδικά οι τελευταίες εμπειρίες μου, πριν έρθω στον Μακεδονικό, δεν ήταν οι καλύτερες. Προπονητές καλοί ή κακοί πάντα θα υπάρχουν. Ελπίζω να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Αγωνίστηκα σε πολλές ομάδες στο παρελθόν. Κατάγομαι από την Καβάλα. Έπαιξα στην ΑΕΚ, πήγα στην Ιταλία. Πήγα δανεικός στην Παναχαϊκή. Θυμάμαι τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα. Από την ΑΕΚ πήγα στην Σαμπντόρια, ύστερα στην Λιβόρνο, αμέσως μετά στην Σπέτσια, στην Κροατία στην Χάϊντουκ, στον ΑΠΟΕΛ και σε μία ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Έπαιξα και στην Λαμία.

Ήταν ωραίες οι εμπειρίες που έζησα. Στο ΑΠΟΕΛ πήραμε το πρωτάθλημα. Στην Αραβία ήταν μία εμπειρία εντελώς ξεχωριστή. Ήταν ζόρι τότε, γιατί είχαμε και τον κορονοϊό. Η ζωή ήταν πολύ δύσκολη για όλους, δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε πουθενά.

Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ είπε: «Εγώ είμαι ΑΕΚτσής, υποστηρίζω όμως και τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Κάποια στιγμή θα πάω να δω έναν αγώνα. Μέσα στην Τούμπα, οι μπουκ δίνουν τον ΠΑΟΚ ως αουτσάϊντερ. Ομως δεν θεωρώ ότι είναι έτσι. Η ΑΕΚ παίζει το πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο. Όμως μέσα στην Τούμπα, το βλέπω λίγο δύσκολο για να κερδίσει. Θα έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, ο ΠΑΟΚ. Μέσα στην Τούμπα, δεν είναι εύκολο να παίζεις ως αντίπαλος. Τρομερή ομάδα έχει η ΑΕΚ όμως στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα. Το να παίζει κανείς στην Τούμπα, είναι κάτι το συγκλονιστικό.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.