Πρωτοφανές και απίστευτο το καραμπινάτο «στήσιμο»

Δημήτρης Μπούζας18 Φεβρουαρίου 2023

Κατακλυσμιαίες οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν χθες και επιβεβαίωσαν τα όσα σκοτεινά είχαν μεθοδευτεί να συμβούν, προκειμένου να εξουδετερωθεί και να απομακρυνθεί από τη μάχη της κορυφής, ο ανακάμψας επικίνδυνος ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι της Τρίπολης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις όποιες βάσιμες υποψίες υπήρχαν, ότι ο παρασκηνιακός μηχανισμός που δρα ανεξέλεγκτα στον χώρο, θα επέτρεπε στο δικέφαλο για πολύ, να έχει φιλοδοξίες και προοπτικές πρωταθλητισμού.
Μια πρώτη «προειδοποίηση» είχαμε στην Τούμπα με διαιτητή τον διεθνή Διαμαντόπουλο. Ο οποίος εκτέθηκε (ή μάλλον τον εξέθεσε το VAR) στην προσπάθεια του να δυσκολέψει τους γηπεδούχους. Τιμωρήθηκε βέβαια από… εκείνους που προφανώς τον όρισαν, χωρίς όμως αυτό να συνετίσει εκείνον που πήρε από τα χέρια του τη σκυτάλη, για να ολοκληρώσει ότι αυτός είχε αφήσει μισοτελειωμένο. Δυστυχώς κάποιες επίμονες προειδοποιήσεις δικές μας, αλλά και το μήνυμα που έστειλε ο Διαμαντόπουλος, δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψιν από τους διοικούντες στον ΠΑΟΚ, οι οποίοι αφελώς αποδέχθηκαν τον ορισμό στο κρίσιμο παιχνίδι της Τρίπολης, ενός διαιτητή ο οποίος δεν δίστασε να θυσιάσει την καριέρα του, προκειμένου να βοηθήσει τον Ολυμπιακό! Και να ήταν μόνο αυτό;

Χθες ήρθαν στο φως και νέα στοιχεία στην κυριολεξία απίστευτα, για το πως στήθηκε αυτό το τιμ που θα διαχειριζόταν σε επίπεδο διαιτησίας τον αγώνα. Ο πρώτος διαιτητής αναντίρρητα παιδί της παράγκας. Ο ένας επόπτης που δεν είδε το οφσάιντ γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού όπως κατήγγειλε το περιβάλλον του. Στο VAR ο περίεργος Καλαμπόκης αποδεδειγμένα «γαύρος» (ξέχασε να βάλει τις γραμμές!!!). Και το κερασάκι στην τούρτα, παρατηρητής διαιτησίας η κυρία Λαμπαδαρίου η οποία πρόσφατα τιμήθηκε με εισήγηση του πατέρα Σπάθα σε γιορτή της ΕΠΣ Πειραιά (και προσελήφθη στην ΚΕΔ με εισήγηση Κλάτενμπεργκ). Μόνος και έρημος αλλά και συνυπεύθυνος στην περίπτωση και ο Τζήλος. Πείτε μου τώρα εσείς αυτή η «σύνθεση» δεν σας προκαλεί αν όχι δέος κάποιο θαυμασμό ως προς το σκεπτικό της; Πως είναι δυνατόν ο σκηνοθέτης σε μία και μόνο παράσταση να έστησε αυτό το έργο συμπεριλαμβάνοντας τόσους πολλούς πρωταγωνιστές, «ομοιόμορφους», «ομογάλακτους» και έχοντες εν κατακλείδι την ίδια ποδοσφαιρική μήτρα (θρυλική παράγκα)! Αυτός ο μπαγάσας τα κατάφερε μια χαρά. Ποιος είναι; Εύκολη απάντηση.
Αυτός που επέλεξε όλο αυτό το κακό συναπάντημα, που είχε εντολή να περάσει πριονοκορδέλα τον ΠΑΟΚ και να τον εμποδίσει να διεκδικήσει αγωνιστικά τους στόχους του. Το απίστευτο «στήσιμο» έχει όμως και την κωμική του πλευρά, εκτός από την δραματική. Με τους φυσικούς αυτουργούς μετανιωμένοι να ζητούν συγνώμη, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς να είναι… αόρατοι ή να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι την ίδια ίσως και μεγαλύτερη ευθύνη έχουν, με εκείνους που διέπραξαν το κακούργημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τιμωρία λοιπόν ο Διαμαντόπουλος και περιμένουμε τι θα αποφασιστεί για τον Τσαγκαράκη, τον Σινιοράκη, τον Τζήλο, τον Καλαμπόκη αλλά και τι έγραψε η κυρία Λαμπαδαρίου για όλα όσα συνέβησαν. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς «απομακρύνθηκε» σχετικά με την απώλεια των δύο βαθμών και ο Ολυμπιακός ανάσανε. Απλά πράγματα. Στήνουμε φανερά και… άδολα ένα αποφασισμένο τιμ, το οποίο πριν από τον αγώνα είναι σαν να λέει στον ΠΑΟΚ «που πας ρε Καραμήτρο ξυπόλητος στα αγκάθια;». Κλείνοντας το σημερινό σχόλιο και ευχόμενοι ενόψει ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ να έχει συνέλθει από το σοκ (για το οποίο βέβαια και αυτός έχει ευθύνη), προσθέτουμε πως η απόφαση της ΠΑΕ να βγει επιτέλους μπροστά και να προειδοποιήσει τους πάντες, (παρασκήνια, κανάλια, επίορκους θεσμούς) πως από εδώ και πέρα θα την βρουν μπροστά τους με την δύναμη που της δίνει ένας τεράστιος φίλαθλος λαός, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.