Ο Καστρίτης υπολογίζει αυτούς που βλέπει

Βασίλης Βλαχόπουλος15 Φεβρουαρίου 2023

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και του προημιτελικού αγώνα με τον Ολυμπιακό «σβήνει» για τον Αρη καθώς δεν διαφαίνεται προϋπόθεση προσθήκης παίκτη ενώ δεν υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα επιστροφής ενός εκ των Ισμαέλ Σανόγκο, Βασίλη Καββαδά.
Στην πραγματικότητα, οι δύο τελευταίοι θα καταβάλλουν προσπάθεια για να είναι διαθέσιμοι στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος και στον εντός έδρας αγώνα (4/3) με το Περιστέρι στο Nick Galis Hall το οποίο θεωρείται καταλυτικής σημασίας ως προς τον σκοπό της κατάληψης θέσης στην 4αδα. Για την ακρίβεια, εκτιμάται ότι ο Καββαδάς θα μπει στο πλάνο των προπονήσεων από τα μέσα της τελευταίας εβδομάδας του Φλεβάρη ενώ για τον Σανόγκο επικρατεί η εκτίμηση ότι οριακά θα προλάβει (… αν προλάβει) την αναμέτρηση με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Για το δε Final 8 του Κυπέλλου, δεν γίνεται λόγος καν.

Ως εκ τούτου, σα να μην έφτανε το γεγονός ότι ο Αρης θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν μπορεί να υπολογίζει και σε ενίσχυση καθώς μέχρι χθες δεν είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις ενεργοποίησης της συμφωνίας με τον Ντάντζελ Πούριφοϊ ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα. Κατ’ επέκταση, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με τρεις ψηλούς (σ. σ. Γκούντγουιν, Χόρχλερ, Χρηστίδης) και τον Σταύρο Σχίζα σε ειδικό ρόλο με σκοπό την κάλυψη του ελλείμματος. Κυρίως, θα ζητήσει πολλά περισσότερα πράγματα από τους περιφερειακούς παίκτες του, πέραν του ότι ο Γιάννης Καστρίτης θα χρειαστεί για πολλοστή φορά να προχωρήσει σε τακτικές αλχημείες ούτως ώστε να κρύψει την τεράστια διαφορά της ομάδας του με τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.