Γεωργούντζος: «Ο Ντάβαρης δεν είναι κακοποιός-Ο Γάλλος μάλλον ήθελε δωμάτιο στο Μ. Βρεταννία»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Γεωργούντζος, μιλώντας για την προσωπική του εμπειρία με τον πρόεδρο του Πανηλειακού, Κωνσταντίνο Ντάβαρη, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση σε Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εδώ ο Ντάβαρης είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα. Εγώ τον είχα καλεσμένο μια μέρα στην εκπομπή μου και «έφαγα» σιδερένια καρέκλα. Εαν έπεφτε η καρέκλα επάνω στο τραπέζι που ήταν γυάλινο, θα είχαμε ατυχήματα και θα τρέχαμε στα νοσοκομεία.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έκανε ο Ντάβαρης στον Γάλλο ήταν φάουλ. Αλλά δεν είναι και κακοποιός. Δεν είναι άνθρωπος της νύχτας. Το καλό είναι ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο. Το κακό είναι ότι πετάει καρέκλες. Ο ίδιος δήλωσε σε εμένα, ότι ήθελε να του κλείσω ένα δωμάτιο στη Μεγάλη Βρεταννία.

Το πρόβλημα είναι γενικό. Η Γ εθνική είναι ένας άλλος κόσμος που δεν υπάρχουν λεφτά. Γίνεται ένα μπάχαλο. Δεν φταίει ο Ντάβαρης και ο κάθε Ντάβαρης.

Φταίνε οι μάνατζερ που παίρνουν τα 500 ευρώ κι εξαφανίζονται από τις ομάδες. Ο Γάλλος ήρθε στην Άγρια Δύση, πήρε το 500αρικο ο μάνατζερ και εξαφανίστηκε. Τους παρατάνε, οι παίκτες αυτοί δεν έχουν που να κοιμηθούν. Τους στοιβάζουν σε ένα δωμάτιο, χωρίς ρεύμα και τους αφήνουν νηστικούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.