Άρης: «Δοκιμάζει» Ντιόπ η Έλτσε

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ, που άφησε πίσω του την Θεσσαλονίκη και αναζητά τον νέο σταθμό στη καριέρα του, φαίνεται πως είναι έτοιμος να ρίξει άγκυρα σε ισπανικό λιμάνι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δοκιμάζεται στην ισπανική Έλτσε με την ελπίδα ότι θα πείσει τον Πάμπλο Ματσίν.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή του παίζει και το γεγονός ότι ο 25χρονος Σενεγαλέζος έχει ισπανικό διαβατήριο, καθώς ως γνωστόν μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Θέλτα. 

Μάλιστα, κατά τον ισπανικό Τύπο έκανε απόπειρα επιστροφής στην ομάδα του Βίγκο αλλά αυτή δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. Κάποτε η Θέλτα είχε εξασφαλίσει ποσό 10.000.000 ευρώ από τον Πάπε Σέικ Ντιόπ – μέσα από την πώλησή του στη Λιόν – πλέον όμως δεν έχει τη διάθεση συνεργασίας μαζί του.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, μετά την φυγή του από τον Άρη, κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξασφαλίσει το νέο του ισπανικό συμβόλαιο καθώς θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις και αναλόγως θα αποφασίσει ο Πάμπλο Ματσίν για το αν θα αποκτηθεί. Αυτό ανακοίνωσε μάλιστα η ισπανική ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.