Πάει για άλλον μετά το «άκυρο» στον Χαλίλοβιτς

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2023

Συνηθίζεται η χρησιμοποίηση του όρου «ναυάγιο» όταν «χαλάει» η αρχική συμφωνία και ακυρώνεται μια μεταγραφή. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, ο Αρης μάλλον απέφυγε την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος δύσκολα θα πρόσφερε στην ομάδα γιατί αυτή η αίσθηση επικρατούσε για τον Αλέν Χαλίλοβιτς.
Η αλήθεια είναι ότι είχε προκαλέσει εντύπωση η ενασχόληση των «κίτρινων» με τον 26χρονο Κροάτη επιθετικού δεδομένου του ότι την τελευταία τριετία είχε ελάχιστες συμμετοχές και για τον οποίον τα media της χώρας του έγραφαν με βεβαιότητα ότι… «το ποδόσφαιρο έχει φύγει από την ψυχή του». Αυτό «ακουμπούσε» στη μία πλευρά της ζυγαριάς και στην άλλη το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και το γεγονός ότι είχε χαρακτηριστεί έως και «Μέσι των Βαλκανίων». Οι πληροφορίες από την Κροατία δεν ήταν θετικές για την αγωνιστική και οργανική κατάστασή του, αυτό επιβεβαιώθηκε και χθες μέσω των αποτελεσμάτων των εργομετρικών εξετάσεων.
Εκεί φάνηκε ότι ο Χαλίλοβιτς θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να φτάσει σ’ ένα επίπεδο. Αυτό το δεδομένο συνδυάστηκε και με την απαίτηση πλήρους συμβολαίου. Η «Μ» σημείωσε και χθες ότι ο Αρης ήταν αποφασισμένος να συμπεριλάβει ασφαλιστικές δικλείδες στη σύμβαση ούτως ώστε να είναι καλυμμένος στην περίπτωση που ο Κροάτης δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τα αναμενόμενα. Σε αυτό διαφώνησε ο ποδοσφαιριστής και από τη στιγμή που τα εργομετρικά του δεν ήταν καλά και οικονομική συμφωνία δεν μπορούσε να βρεθεί, δεν υπήρχε λόγος περαιτέρω συζήτησης. Η προφορική συμφωνία ακυρώθηκε και ο Χαλίλοβιτς δεν θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Πληροφορίες της σημερινή «Μ» αναφέρουν πάντως ότι η ακύρωση της μεταγραφής του Κροάτη ενδέχεται να φέρει μια άλλη καθώς ενώ το αρχικό πλάνο δεν περιλάμβανε άλλη κίνηση, πλέον υπάρχει περίπτωση παίκτη η οποία απασχολεί τους «κίτρινους». Προφανώς είναι ελεύθερος και η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες, αναλόγως και της συζήτησης που θα γίνει μαζί του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στα επιθετικά άκρα και η περίπτωσή του είχε απασχολήσει τον Αρη και στο παρελθόν. Ουσιαστικά θα λογαριαστούν τα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα, κυρίως όμως αν αυτός ο παίκτης μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.