Καραγκιοζιλίκια και τοξικότητα από τα… ψυχοπαίδια της παράγκας

Δημήτρης Μπούζας04 Φεβρουαρίου 2023

Πριν ακόμη ανακοινωθεί το όνομα του διαιτητή, οι επιτελείς και η προπαγάνδα της ομάδας του δημοσίου, έστησαν και διακίνησαν σενάρια που αποσκοπούν στον ψυχολογικό εκβιασμό του. Συνήθειες που δεν κόβονται εύκολα από τους εθισμένους πλέον στην αθλιότητα και στην αυτογελοιοποίηση.

Από τις αλήστου μνήμης θεατρικές παραστάσεις που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχες ψυχρές δολοφονικές εκτελέσεις του ΠΑΟΚ. Στη μια τρέχουν σαν λαγοί ο Κασναφέρης και οι επόπτες του μετά τη σφαγή που διέπραξαν, τρομοκρατημένοι από την οργή του κόσμου και στην άλλη ο θλιβερός θεατρίνος Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος συνέδεσε την παρουσία του στην Ελλάδα με έναν απίστευτο αυτοεξευτελισμό, προκειμένου να αποδράσει η ομάδα του χωρίς να αγωνιστεί, με τους τρεις βαθμούς της νίκη.

Νομίζω πως δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος ο οποίος έστω και από περιέργεια θα διάβαζε ή θα άκουγε μέχρι το τέλος της, την «είδηση» που αφορούσε τον τρόπο αντίδρασης του λιμανιού στον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή (ελίτ) Κρούζλιακ, στο παιχνίδι της Τούμπας. Θα μου επιτρέψετε με μια εξαίρεση να συμπεριλάβω μέσα σε αυτήν την άποψη και λόγω του χαρακτηρισμού «σοβαρός» ακόμη και τον συμπαθέστατο Τάκη Τσουκαλά. Τέτοιο παραμύθιασμα και τέτοιο καφριλίκι δεν το χωράει ο νους κανενός. Άκουσον… άκουσον!

 Ο συγκεκριμένος διαιτητής αποκάλυψαν τα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι είναι της αρεσκείας και ως εκ τούτου και της επιρροής του ΠΑΟΚ! Και ξέρετε για ποιο λόγο; Επειδή είναι Σλοβάκος! Και αυτό τι σχέση μπορεί να έχει με τον ΠΑΟΚ; Μα στον ΠΑΟΚ ήταν υπάλληλος όπως θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από τα εκατομμύρια των Σλοβάκων, έχοντας την οποιαδήποτε απλή ή σύνθετη σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο (παράγοντας, παίκτης, προπονητής). 

Αυτό όμως έφτανε για να στηθεί αμέσως το σενάριο ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής επειδή είναι συμπατριώτης ενός υπαλλήλου που δούλεψε κάποτε στον ΠΑΟΚ, είναι της επιρροής του. Και ως εκ τούτου σκοπίμως τον επέλεξε ο Μπένετ. Μάλιστα οι δοξολογούντες πριν από λίγα χρόνια τον απατεώνα πρόεδρο τους Κοσκωτά, τον συγκεκριμένο διαιτητή τον χαρακτήρισαν «ψυχοπαίδι» του υπαλλήλου του δικέφαλου. 

Αυτό το τελευταίο προέκυψε μάλλον αντανακλαστικά, από τη στιγμή που οι ίδιοι διατηρούν παρόμοιες σχέσεις, όντας υιοθετημένοι (δηλαδή ψυχοπαίδια) απολαμβάνουν την στοργή και την προστασία της κατάπτυστης παράγκας. Βέβαια όπως αναφέραμε εισαγωγικά ότι δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος που θα έχει την διάθεση να ακούσει ή να διαβάσει ολοκληρωμένη την διακίνηση της ερυθρόλευκης προπαγάνδας και ανοησίας, το ίδιο θα υποστηρίξουμε πως δεν υπάρχει επίσης κανένας σοβαρός που δεν κατάλαβε ποιος είναι ο στόχος και ο λόγος που έγινε. Η φόβος της Τούμπας προκάλεσε την αφορμή να δημιουργηθεί μια τοξικότητα γύρω από το παιχνίδι. Η αρχή ξεκίνησε άμεσα με την επιχείρηση του ψυχολογικού εκβιασμού του Σλοβάκου διαιτητή. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως πέρασαν μέσα από την Τούμπα, προκαλώντας παρόμοιες καταστάσεις σε αγώνες που διαιτήτευσαν Έλληνες.

 Ακόμη δεν έσβησε ο απόηχος από το… θρυλικό «σφύρα να φύγουμε» του Κασναφέρη μετά την σφαγή που είχε προηγηθεί, ούτε το χαρτί τουαλέτας που έδωσε την ευκαιρία σε μία εξευτελιστική απόδραση, η οποία βεβαίως συνοδεύτηκε και από τους 3 βαθμούς της νίκης, χωρίς να αγωνιστούν. 

Το «θέμα» βέβαια που δημιουργείται, χρίζει ιδιαίτερης προσοχής γιατί τα «ψυχοπαίδια» και οι «υιοθετημένοι» της παράγκας και πάλι στοχεύουν να εκμεταλλευτούν μία εξωαγωνιστική ανωμαλία που θα μπορούσε να τους βοηθήσει, να αποδράσουν και να πάρουν βαθμούς είτε χωρίς να αγωνιστούν είτε από έναν βραχυκυκλωμένο και ψυχολογικά εκβιασμένο ξένο διαιτητή. Η προστασία της έδρας και της ομάδας επιβάλλεται να διασφαλιστούν σε απόλυτο βαθμό. Τον πρώτο λόγο τον έχουν όσοι «πιστοί» προσέλθουν στον «ναό». Από την δική του επαγρύπνηση θα εξαρτηθεί η αποτροπή της όποιας εκτροπής επιχειρηθεί, με τον οποιοδήποτε ανώμαλο τρόπο (πιθανή προβοκάτσια). Η τοξικότητα που καλλιεργήθηκε και θα συνεχίζει να καλλιεργείται μέχρι την ώρα του αγώνα, έχει ολοφάνερο σκοπό. Όλος ο οργανισμός επί ποδός για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η νέα μεθοδευμένη πρόκληση.

ΥΓ1: Νίκος Εμμανουηλίδης: «Τιμή και δόξα στα ΜΜΕ της πόλης μας και ιδιαίτερα σε συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς αστέρες, που πρωτοστατούν στην ενημέρωση μας. Αγνόησαν περιφρονητικά την ανάρτηση της αδερφής του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, θύμα της οπαδικής βίας, όπως ήταν και ο επίσης αδικοχαμένος Άλκης. Ούτε μια απλή αναφορά. Ντροπή τους!

ΥΓ2: Μιλάνε για ψυχοπαίδια ποιοι; Οι Ολυμπιακοί. Μήπως ξέχασαν το ψυχοπαίδι τους στη Γενεύη, γιο του αείμνηστου Σάββα, που έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα προκειμένου να τους διατηρήσει όρθιους, με τη σκανδαλώδη προστασία που επί δεκαετίες τους παρέχει;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.