«Φωνάξαμε από το Μόναχο, ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά μετά τη δολοφονία του Άλκη»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε από το Μόναχο ο Γιώργος Πέτσκος, από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου της γερμανικής πρωτεύουσας.

Και μίλησε για την απώλεια του Άλκη και την κληρονομιά που αφήνει πίσω σε όλους μας. Ο Γιώργος Πέτσκος στις δηλώσεις του σημείωσε: “Για το μέλλον των παιδιών μας, πρέπει να ενδιαφερόμαστε. Ότι κάναμε με την φωτογράφιση παιδιών που φορούσαν διαφορετικές φανέλες, έγινε με γνώμονα αυτό τον σκοπό. Εάν μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για την συνύπαρξη, όλων των φιλάθλων, μακάρι να τα καταφέρουμε. Φωνάξαμε από το Μόναχο, ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά μετά την δολοφονία του Άλκη.

Προσπαθήσαμε και προχωρήσαμε σε μία φωτογράφιση και χαιρόμαστε που έχει μεγάλη απήχηση και στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να συμμετέχουμε στην σιωπηλή πορεία. Ευτυχώς η Δομή πήρε την πρωτοβουλία και στείλαμε φωτογραφίες από το Μόναχο, τις οποίες και ανάρτησαν. Και από εδώ φωνάξαμε τι είναι αναγκαίο για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην κοινωνία μας, μετά την δολοφονία του Άλκη”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.