Άκης Σακελλαρίου: «Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Άλκη, τίποτα δεν άλλαξε»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Ο γνωστός ηθοποιός και φίλος του Άρη ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε στο Metropolis 95,5 και έστειλε μηνύματα για την απώλεια του Άλκη.

Μάλιστα στις δηλώσεις του, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια θέλω να δώσω για την δική σας ενέργεια. Μόνο έτσι μπορούν να ομαλοποιηθούν τα πράγματα στον αθλητισμό. Για το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν με την απώλεια του Άλκη, το χειρότερο είναι πως ένα χρόνο μετά συμβαίνουν και άλλα γεγονότα. Τίποτα δεν άλλαξε επί της ουσίας. Οι ενέργειες που κάνετε στο Metropolis, σίγουρα βοηθάνε.

Δεν το κρύβω να μιλήσω και για το πανό στο Κλεάνθης Βικελίδης που αναρτήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χρειάζεται μία γερή βοήθεια από την πολιτεία. Αυτά είναι κατάλοιπα άλλων εποχών που μας έχουν προσπεράσει. Είναι κατάλοιπο του συνθήματος, μία πόλη, μία ομάδα. Και εξαιτίας αυτού, έγιναν κάποια τραγικά γεγονότα. Να αφήσουμε αυτή την περίοδο πίσω μας. Όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας. Για το δικό μας πανό που αναρτήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα σας πω ότι, έπρεπε αμέσως να κατέβει. Τα συνθήματα κάποιων ΠΑΟΚτσήδων που συμπαραστέκονται σε ενέργειες, φαιδρές, είναι επίσης απαράδεκτα.

Όσο για την πρεμιέρα στο έργο που συμμετείχαμε μπορώ να πω ότι ήταν ανέλπιστα ενθουσιαστική. Οι συνάδελφοι περίμεναν να δουν ένα τέτοιο έργο”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.