Μάκος: «Περίμενα το come back του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ έχει το πιο πλήρες ρόστερ»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε επί σειρά ετών άσος της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και άλλων ελληνικών ομάδων, ο Γρηγόρης Μάκος και έκανε έναν απολογισμό για τους παίκτες που μετακινήθηκαν στις μεγάλες ομάδες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο έμπειρος επί σειρά ετών διεθνής άσος, έκανε ένα μίνι ταμείο των μεταγραφών και είπε αρχικά για τις επιλογές του ΠΑΟΚ: “Του Ταίσον είναι πιο γνωστό το όνομα. Με το καλημέρα που ήρθε, έβαλε το γκολ. Έδειξε την αξία του. Είναι πολύ σημαντικό να πας σε μία νέα ομάδα με όλα τα φόντα, αλλά να μην τραβήξεις σαν παίκτης. Τον Κεντζιόρα δεν τον γνωρίζω καλά. Και πόσο μάλλον για τον στόχο του ΠΑΟΚ που μακάρι να πάει μέχρι το τέλος”.

- Δεν έχει πάρει φορ….Αυτό το γεγονός πως σου φαίνεται;

“Ο ΠΑΟΚ έμεινε κυρίως με έναν επιθετικό, τον Ολιβέιρα, δεν ξέρω αν μπορεί να τραβήξει μόνος του τον κουπί. Εάν θυμηθούμε στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή δεν είχε κάποιον επιθετικό που να γεμίζει την περιοχή. Θέλει και καλύτερο από τον Ολιβέιρα”.

Για τον Άρη και τις επιλογές που έκανε, τους Καμαρά, Ρουπ και Νταρίντα ο Μάκος είπε: “Ο Άρης δυστυχώς κάπου έχασε την καλή του πορεία στον δρόμο. Φέρνει παίκτες, διώχνει παίκτες. Είναι λίγο του ύψους και του βάθους ο Άρης. Είναι λίγο αλλοπρόσαλλη σαν ομάδα. Σαν ρόστερ, ο Καμαρά είναι γνωστός μας παίκτης, είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Και με τον Γκρέι και με τον Καμαρά, έχει δύο επιθετικούς, αρκετά καλούς”.

Για την ΑΕΚ και την απόκτηση του Φερνάντες είπε: “Κοιτάξτε, ο Φερνάντες είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Προσαρμόστηκε εύκολα στην ομάδα. Αλλά επειδή είναι πετυχημένη η συνταγή, δεν χρειαζόταν τόσες προσθήκες. Η ΑΕΚ έχει αυτή την στιγμή, από τα πιο πλήρες ρόστερ των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο”.

Για τις επιλογές του Παναθηναϊκού είπε: “Και ο Παναθηναϊκός έτσι όπως είναι τα πράγματα, θεωρητικά θα πρέπει να ανεβάσει τους ρυθμούς. Είναι λες και έφθασε στο τοπ του. Παιχνίδια που δεν περίμενε να τα χάσει, τα έχασε. Είχαν απώλειες και οι άλλες ομάδες. Ήρθε αυτή η μείωση και η δεύτερη θέση για τον Παναθηναϊκό. Του λείπει ο Αιτόρ. Εμένα με προβληματίζει, παρότι έχει έναν πολύ καλό προπονητή”.

Επίσης για τον Ολυμπιακό, για την απόκτηση των δύο αμυντικών, του Ροντινέι και του Φραμόν αλλά και τους δύο εξτρεμ είπε: “Στα τελευταία παιχνίδια ανέβηκε βαθμολογικά, πήρε τους βαθμούς. Του βγήκε ο Χάμες, δεν ξέρω εάν και εκείνοι ξέρουν τι γίνεται με τον Μαρσέλο. Προχθές με τον ΟΦΗ, δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός. Και στα πλέι οφ, θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι προβλέψεις, απλά θα πω ότι η ΑΕΚ έχει πάρει τεράστια δυναμική με το γήπεδο. Έχουν ταιριάξει προπονητής και παίκτες, ενώ για τον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα πάει έτσι. Και για τον ΠΑΟΚ περίμενα ότι θα επανέλθει. Δεν ξέρω εάν το ρόστερ που έχει, ήταν για να κάνει την επιστροφή, αλλά προσωπικά εγώ το περίμενα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.