Βαρούχας: «Διπλό το λάθος με το πέναλτι που δόθηκε στην Τούμπα»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Και για την Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη και το πέναλτι του Αθανασιάδη που δεν δόθηκε ποτέ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας στις δηλώσεις του είπε: “Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές για τις επίμαχες φάσεις. Δεν έχετε δει όμως τίποτα ακόμη. Το φετινό πρωτάθλημα έχει δρόμο. Άλλες χρονιές τελείωνε τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο το Πρωτάθλημα. 

Τον άνθρωπο μπορεί να τον είχαν ζαλίσει και αναφέρομαι στον κ. Μπαλτάκο και αναγκάστηκε να κάνει αυτή την τοποθέτηση. Έπρεπε η ΚΕΔ να πάρει θέση για την φάση του Αθανασιάδη. Και ο Κλάτενμπεργκ την περσινή σεζόν έβγαζε τις συνομιλίες των διαιτητών στον αέρα, όμως στην συνέχεια τον κατηγόρησαν για αυτό. Ψυχραιμία πάντως χρειάζεται σε κάθε περίπτωση”.

  - Αυτό το πέναλτι που δόθηκε στον Λεβαδειακό; Πως το σχολιάζετε;

“Το λάθος ήταν διπλό που έγινε στην συγκεκριμένη φάση στην Τούμπα. Ήταν δύσκολη αρχικά η απόφαση ειδικά όταν την βλέπει ο διαιτητής με γυμνό μάτι. Ήταν όμως μία λανθασμένη απόφαση, παρότι ήταν δύσκολη. Όταν πηγαίνεις όμως στο VAR και το βλέπεις και διαπιστώνεις ότι δεν είναι πέναλτι, δεν μπορείς να λες ότι ήταν. Αυτό ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος. Δυστυχώς δεν μπορείς να υποθέσεις τίποτα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.