Κουλιεράκης: «Είμαι κρύο αίμα, δεν νιώθω τίποτα»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου31 Ιανουαρίου 2023

Ο Κώστας Κουλιεράκης πέτυχε το πρώτο γκολ του με τον ΠΑΟΚ και μετά το ματς μίλησε στολ metrosport.gr. Αναφέρθηκε στο πώς πανηγύρισε το τέρμα του, στην απουσία του Ινγκασον και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίπεδο ανδρικής ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, είπε «Πολύ ωραίο συναίσθημα, νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα και η χαρά μου δεν κρύβεται»

Για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ: «Δεν νιώθω τίποτα... Μηδέν. Κρύο αίμα»
Για το αν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν δύσκολο λόγω της έντασης των αγώνων που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό: «Μετά από παιχνίδια υψηλής έντασης και απαιτήσεων, τέτοια ματς -όπως αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό- πάντα κρύβουν παγίδες. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι γιατί όλα τα ματς φαντάζουν δύσκολα και απαιτητικά. Θεωρώ ότι το διαχειριστήκαμε καλά. Κερδίσαμε που είναι το σημαντικότερο και συνεχίζουμε...»

Για το γεγονός ότι αυτή την φορά δεν έπαιξε ως παρτενέρ του Ινγκασον: «Είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι οι παίκτες όποτε καλούνται από τον προπονητή. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, πήραμε τη νίκη και προχωράμε. Με όλα τα παιδιά είμαστε καλά, έχουμε χημεία και γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Και το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν σημαντικό και εξίσου σημαντικό και αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Από την Τετάρτη και πάλι πίσω στη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι...».

Για την απόφαση του Διαμαντόπουλου να δοθεί ανύπαρκτο πέναλτι: «Αυτή είναι η δουλειά του διαιτητή, ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει το πέναλτι, εμείς κάναμε τη δουλειά μας και φέραμε τη νίκη».

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Εμάς μας χαροποιεί να ακούγονται οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Γενικά είναι σημαντικό για τον σύλλογο αλλά γενικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.