Μόχθησε, κέρδισε και πήρε και το μήνυμα

Γιώργος Ζαΐρης31 Ιανουαρίου 2023

Προφανώς και το πιο ιδανικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ θα ήταν μια νίκη χωρίς άγχος χθες και να είχε την πολυτέλεια ο Λουτσέσκου να ξεκουράσει τον Ολιβέιρα, να δώσει περισσότερες ανάσες στον Νάρεϊ ή ακόμη και στον Σβαμπ.


Αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό να συμβεί και χρειάστηκε το τελευταίο σφύριγμα για να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ μια πολύτιμη νίκη. Γιατί ανεξάρτητα του πώς ήρθε, τελικώς ήρθε. Μετά από τρία απαιτητικά ματς με τον Παναθηναϊκό με ένα ρόστερ συγκεκριμένο για αυτό το ματς και λόγω των τραυματιών αλλά και των παικτών που απουσίασαν λόγω τιμωρίας, η νίκη είναι αυτή που έχει σημασία και πολύ περισσότερο τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι διεκδικητής του τίτλου.

Το "νικήσαμε και όλα καλά" προφανώς και δεν μπορεί να το πει κανείς. Είναι ξεκαθαρο πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να μην έχει τον Ινγκασον στην ενδεκάδα. Απουσίασε ο Ισλανδός και πελαγοδρομούσε η άμυνα. Προφανώς και ήταν αναγκασμένος ο Λουτσέσκου να του δώσει ανάσες έστω και για ένα ματς. Αλλά χθες φάνηκε πως η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αρχίζει από τον Ινγκασον.

Το μήνυμα που πήρε επίσης ο ΠΑΟΚ για τη συνέχεια ήρθε από τον Διαμαντόπουλο. Είχε την ευκαιρία να διορθώσει το λάθος του στη φάση του πέναλτι. Πήγε στο Var αλλά επέμεινε στο... λάθος. Προφανώς δεν υπολόγιζαν κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί ξαφνικά διεκδικητής του τίτλου. Τους πειράζει και τους ενοχλεί. Ο Διαμαντόπουλος προσπάθησε χθες αλλά δεν τα κατάφερε. Ο επόμενος όμως;

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Με ξεκούραστο τον Αουγκούστο, τον Αντρίγια και τον Ινγκασον. Καλές ειδήσεις. Αλλά δεν μπορεί ο Ολιβέιρα να πάρει ανάσες. Για αυτό έστω και τώρα στο φινάλε ας έρθει η καλή είδηση από την διοίκηση. Γιατί η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αξίζει αυτό το "καύσιμο". Τη στιγμή μάλιστα που οι άλλοι διεκδικητές ενισχύονται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.