Ο Μιχαηλίδης πρέπει να παλέψει για να πάρει πάλι χρόνο συμμετοχής

Κώστας Πετρωτός30 Ιανουαρίου 2023

Γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο της Metrosport ότι “παγώνει” η προοπτική δανεισμού του Γιάννη Μιχαηλίδη και σήμερα δίνουμε συνέχεια στο ρεπορτάζ.

Ο νεαρός αμυντικός γνωρίζει πολύ καλά τη φιλοσοφία του Ραζβάν Λουτσέσκου και ότι για να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα θα πρέπει να πείσει ότι είναι πάλι στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό και άρα μπορεί να ανέβει στην “ίεραρχία” των στόπερ.

 Ο 53χρονος τεχνικός δεν θα είχε πρόβλημα φυσικά με την ενεργοποίηση του Γιαννιτσιώτη άσου που χθες δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ Β, αφού ανέβηκε στην πρώτη ομάδα για προπόνηση, αλλά αυτή θα πρέπει να κερδηθεί μέσα από τις προπονήσεις. Θυμίζουμε ότι ο Μιχαηλίδης έχει ήδη κάνει εννιά συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β (έχοντας σημειώσει και δύο γκολ).

 Ο Μιχαηλίδης έδειξε διάθεση να το παλέψει και αυτός ήταν και ο λόγος για να μπει φρένο στις σκέψεις για δανεισμό του. Πάντως, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Ο Λουτσέσκου δεν έχει στο μυαλό του την εναλλακτική να τον βάλει ως χαφ. Δεν συνηθίζει να ανεβάζει στόπερ σε ρόλο μέσων, μόνο μέσους ως χαφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.