Συγκλονιστικός Βιεϊρίνια: «Δεν γεννήθηκα ΠΑΟΚ, αλλά θα είμαι ΠΑΟΚ όταν πεθάνω»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Απίστευτος, συγκλονιστικός, αυθεντικός Αντρέ Βιεϊρίνια. Δεν είναι μόνο η διαχρονική προσφορά του στην ομάδα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μετρούν και πολύ μάλιστα, οι τοποθετήσεις του, ειδικά σε ΠΑΟΚτσήδικες εκδηλώσεις, σαν αυτή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου.

Όταν συγκεντρώθηκαν 500 και πλέον ΠΑΟΚτσήδες και συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ “Αμπαλαέα” για τα 30 χρόνια ενεργούς προσφοράς στον σύλλογο. Ο Βιεϊρίνια επί της ουσίας, εκπροσώπησε την ΠΑΕ στην εκδήλωση. Μαζί του ήταν και ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Καρυπίδης, αλλά και ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Σαββίδη, Παντελής Θωμαρέης.

Τι είπε ο Βιεϊρίνια όταν τιμήθηκε από τους οπαδούς; Ιδού: “Ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι δεν γεννήθηκα ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα το 2008 στην ομάδα, έγινα ΠΑΟΚ, έχω γίνει ένα με την ομάδα και όταν θα έρθει η ώρα να πεθάνω, ΠΑΟΚ θα πεθάνω”. Ο αρχηγός της ομάδας, χειροκροτήθηκε θερμά από τους 500 και πλέον παρευρισκομένους, σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε με κάθε λεπτομέρεια και είχε πολύ μεγάλη απήχηση, μέσα στην ευρύτερη οικογένεια του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.