Η …τριλογία της ευτυχίας!

Αρις Νικολάκης27 Ιανουαρίου 2023

Αν και με κάποια φάλτσα (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε) στο τρίτο της μέρος, η …τριλογία ολοκληρώθηκε μελωδικά. Και δη, ως …τριλογία της ευτυχίας. Ο ΠΑΟΚ με το 1-1 πέρασε από το «Απ. Νικολαΐδης» κόντρα και στον Παναθηναϊκό και στον μέτριο του εαυτό. Δίχως μάλιστα, να χρειασθεί την καβάτζα του 2-0 της Τούμπας.


Οι γηπεδούχοι είχαν χθες, πρώτο σκοπό, να βγάλουν από τα ρούχα τους, τους φιλοξενούμενους. Τον πέτυχαν. Μπορεί δε, ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα αλλά… Η κλωτσιά των «πράσινων» σύννεφο. Ρωτήστε τον Νέλσον Ολιβέιρα, έφαγε το «ξύλο της αρκούδας» (!) να σας πει…

Ο ΠΑΟΚ στο Α΄ ημίχρονο ήταν μακράν του καλού του εαυτού. Και μάλιστα, στο 1-0 του Τσερίν ήταν πλησίον του κακού του. Η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, στη συγκεκριμένη φάση, έμοιαζε… Σερπαντίνα την οποία πήρε και σήκωσε ο αέρας!

Η αλλαγή του Ντόουγκλας Αουγκούστο με τον Στέφαν Σβαμπ ωφέλησε τον ΠΑΟΚ. Συμμαζεύθηκε στα χαφ. Δεν απειλήθηκε στην άμυνα. Απείλησε στην επίθεση. Δεν έφθασε πάντως, στα επίπεδα απόδοσης ισχύος του πρώτου και του δεύτερου μέρους της… τριλογίας. Είχε και πάλι, τον Κάλεντ Νάρεϊ στα …ρηχά. Είχε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να καταθέτει… πνευμόνια ανασταλτικά αλλά δεν μην θέλγει δημιουργικά.

Ωστόσο στο Β΄ ημίχρονο ήλεγχε απόλυτα τον αγώνα. Κέρδισε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, στο οποίο διύλισε τον κώνωπα ο Φιλανδός διαιτητής. Έκανε το 1-1 ο κορυφαίος (παρέα στην κορυφή με Ζοάν Σάστρε) μαχητής τού ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος βέβαια, στη συνέχεια ατύχησε. Για μερικά εκατοστά στερήθηκε από το βραβείο του ευφυέστερου γκολ της χρονιάς…

Έτσι ολοκληρώθηκε μία επίδειξη ισχύος του ΠΑΟΚ με το ελλιπέστατο ρόστερ. Σε τρεις εντυπωσιακές παραστάσεις. Με την τρίτη να υστερεί κομματάκι σε εντυπώσεις. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα αλλά… Και με αυτήν όμως, ο ΠΑΟΚ υπό την ενορχήστρωση και διεύθυνση του Ρουμάνου προπονητή, έστειλε τον κόσμο του να αρμενίζει σε πελάγη ευτυχίας. ευτυχίας!

Αλλά… Ο δρόμος για την (εκ νέου…) καταξίωση του ΠΑΟΚ και μακρύς είναι και δύσκολος είναι κι επίπονος. Στο τέρμα του θα γίνει …ταμείο!

YΓ 1 : Θα πάει μακριά η βαλίτσα με τις ανόητες κίτρινες του Αουγκούστο; Αυτάκια έχει ο Βραζιλιάνος. Γιατί δεν τα τραβούν κάποια χεράκια στον ΠΑΟΚ;

ΥΓ 2 : Ο Τόμας ξεπέρασε σε ανοησία τον Αουγκούστο! Για να δούμε, τι θα δούμε… Είναι πλέον, θέμα τεχνικής ηγεσίας αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με ορισμένους παίκτες της. Βλάπτουν σοβαρά την υγεία της ομάδας τους…

ΥΓ 3 : Οφείλουμε όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως, να γνωρίζουμε πως κάθε κουβέντα του Ραζβάν Λουτσέσκου περί διαιτησίας (όπως και χθες…), περί συστήματος και περί κλαπέντων τίτλων είναι κουβέντα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αρέσει, δεν αρέσει αυτή είναι η πάσα αλήθεια!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.