Διαμαντόπουλος: «Ολοκληρωμένος παίκτης ο Μαντσίνι»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που αγωνίζεται στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αχυρώνα-Ονήσιλο, με επιτυχία. Ο Ελληνας σέντερ φορ που είχε αγωνιστεί στον Άρη, εξέφρασε την άποψή του για τα θέματα της επικαιρότητας. 

Αναφέρθηκε στην επιλογή του Μαντσίνι να πάει στον Παναθηναϊκό, στον Κωνσταντέλια και μίλησε για τις δικές του επιδόσεις. Αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είπε για τον Μαντσίνι: «Ο Ντάνιελ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Επί των ημερών μου όταν είχε έρθει, είναι ταλαντούχος. Έχει χαρακτηριστικά Ευρωπαίου παίκτη. Είναι ντριμπλέρ. Γρήγορος, που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα. Είναι πολύ καλός. Με το σπαθί του έχει προοδεύσει. Χάνει ο Άρης σίγουρα, γιατί θα μπορούσε να του δώσει προβάδισμα για να διεκδικήσει το Κύπελλο. Και στα πλέι οφ, θα ήταν παίκτης κλειδί. 

Αυτό το κενό, πολύ δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί. Δεν καλύπτεται αυτό το κενό. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης ο Μαντσίνι. Όσο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει ένα μαξιλαράκι από το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Αυτό το σκορ μπορεί να σε... υπνωτίσει. Μπορεί να έχουν επαναπαυθεί. Εάν το μυαλό τους δεν είναι συγκεντρωμένο θα υπάρχει πρόβλημα. Πάντως εάν και ο ΠΑΟΚ έχει καλή νοοτροπία, είναι έμπειρος για να μην πέσει σε αυτή την παγίδα. Ήμουν και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ επί 12 χρόνια».

- Ποια είναι η άποψή σου για τον Κωνσταντέλια;

«Εγώ φοβάμαι να κάνω σπουδαία σχόλια για την αξία ενός νεαρού παίκτη, γιατί είναι πολύ δύσκολο ένα νεαρό παιδί να διαχειριστεί αυτές τις κουβέντες. Βλέπω ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο. Βλέπεις έναν παίκτη λες και είναι στην λίγκα. Είναι σαν να βλέπω τον Νίνη στα καλά του. Να μην έχουν την ίδια πορεία. Έχει τρομακτικές δυνατότητες ο Κωνσταντέλιας. Εγώ χαίρομαι από αυτά τα παιδιά. Αυτοί είναι το μέλλον. Χορτάσαμε ξένους και ξένους παίκτες. Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν παίζουν Έλληνες παίκτες.

Όσο για την παρουσία του στην Κύπρο; «Πέτυχα 12 γκολ σε 14 παιχνίδια. Σχεδόν σε κάθε ματς και γκολ. Φαίνεται να μου πάει το Κυπριακό πρωτάθλημα. Πήρα το ρίσκο με την οικογένειά μου και το απολαμβάνω. Δόξα τω Θεό πάμε καλά. Πάνω από όλα υγεία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.