Μην σταματάς Δικέφαλε

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ:Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Η αντεπίθεση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ μείωσε την διαφορά του από την πρώτη θέση όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στους έξι βαθμούς, μετά την επιβλητική του εμφάνιση στην Λεωφόρο και το εμφατικό 0-3. Επόμενος στόχος, είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου το βράδυ της Πέμπτης.

Ήδη, η ανοδική πορεία των τελευταίων μηνών αποτυπώνεται στο γήπεδο. Στα τελευταία 12 επίσημα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τα 11 και αναδείχθηκε ισόπαλος μόνο σε ένα, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στο οποίο δέχθηκε ένα γκολ. Οι δύο σερί νίκες του επί του Παναθηναϊκού σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα αντίστοιχα, επιβεβαίωσαν την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Οι φίλαθλοί του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια. Στην Αθήνα, παραμιλάνε με όσα βλέπουν. Ορισμένοι μάλιστα, που άφηναν απροκάλυπτα αιχμές για τον Λευκορώσο διαιτητή πριν από τον αγώνα, πλέον έχουν καταπιεί την γλώσσα τους. Ειδικά όταν διαπίστωσαν πως ο Λευκορώσος έπαιξε έδρα και στον πειθαρχικό έλεγχο προστάτεψε (γιατί άραγε;) τους παίκτες του Παναθηναϊκού.


Ακολουθεί το τρίτο παιχνίδι για το Κύπελλο. Εκεί, ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει μία ακόμη νίκη, για να αποκλείσει τους Πράσινους, έχοντας και το υπέρ του, 2-0 από τον πρώτο αγώνα της Τούμπας. Θέλει να ολοκληρώσει την “τριλογία” των αγώνων με τους πράσινους, με μία νέα επιτυχία.

Ο Λουτσέσκου ζητά από τους παίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι. Και προετοιμάζει την ομάδα για να διεκδικήσει μία ακόμη νίκη. Παρά τις απουσίες βασικών και ικανών παικτών (Λύρατζης, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Καντουρί, Τσαούσης, Κουαλιάτα), ο ΠΑΟΚ διεκδικεί με αξιώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.