Η μελωδία της ευτυχίας

Αρις Νικολάκης23 Ιανουαρίου 2023

Μετά τον επιτυχία επί σκηνής Μπρόντγουεϊ το επικό μιούζικαλ ανέβηκε κι επί σκηνής Αθήνας. Σε παραγωγή ΠΑΟΚ και σκηνοθεσία …Λουτσέσκου. Και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους… Υποψήφιους Όσκαρ … Κωνσταντέλια, Ολιβέιρα, Κοτάρσκι, Κουρμπάκοφ και φυσικά, Ραζβάν! Ο Γιάννης για Όσκαρ υψηλής τεχνικής, ο Νέλσονας για… ατυχίας, ο Κοτάρσκι για… προστασίας, ο Γκεόργκι για… αισχρής διαιτησίας (ο Λευκορώσ0ς παίζει δίχως αντίπαλο στην αισχρότητα του) κι ο Λουτσέσκου για… σκηνοθεσίας βεβαίως, βεβαίως.


Δεν έπαιξε απλά, καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε… μελωδίες. Έστειλε σε πλου σε πελάγη ευτυχίας τον κόσμο του. Θάμπωσε την Ελλάδα με τη λάμψη του. Κτύπησε και το κεφάλι του για τους βαθμούς τους οποίους – μετά την αγωνιστική ανάκαμψη του – χάρισε σε Ατρόμητο κι ΟΦΗ.

Αλλά… Αυτά όλα μέχρι εχθές. Σήμερα; Οφείλει ως ομάδα, ήτοι σύνολο προπονητών παικτών και λοιπών στον εαυτόν του και στον κόσμο της ένα παχύ και βαρύ delete. Οφείλει ως ομάδα, να ολοκληρώσει την τριλογία κόντρα στον Παναθηναϊκό με πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Και μετά; Έχει ο Θεός κι η ψυχή τους.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το 45ο λεπτό ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Στο 24ο είχε το δοκάρι τού – εξαιρετικού και χθες – Ολιβέιρα. Και στο 44ο είχε το 0-1 με αυτογκόλ από καραμπόλα των γηπεδούχων, κατόπιν ευφυούς παρέμβασης του Κωνσταντέλια. Ακόμη κι έτσι πάντως, ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού. Οι …τανάλιες του Λουτσέσκου προκαλούσαν ασφυξία στο Α’ . Και στο Β’ έπνιξαν τον Παναθηναϊκό ο οποίος εκτός από το σκορ έπρεπε, να είναι μείον κι αριθμητικά. Ο Λευκορώσος διαιτητής όμως, έβαλε πλάτη. Κι απέβαλε τον δρεπανηφόρο Σάνκεφελντ μόλις στο 89ο λεπτό. Όταν ο Ολλανδός αποπειράθηκε, να κόψει την μπάλα μετά από Κωντσαντέλια, Ζίβκοβιτς και σε Μπίσεβαρ!

Μετά το 45ο λεπτό και μέσα σε 13 δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-2 με τον Ζίβκοβιτς. Μία παραγωγή κι εκτέλεση για σεμινάριο σε φροντιστήριο για γκολ. Που είναι η μπάλα, οέο… Θα μπορούσε, να έχει λεζάντα το βίντεο της φάσης… Εάν χωρούσε λεζάντα σε βίντεο…

Κι επιτέλους ο Κωνσταντέλιας έκανε σκόνη και θρύψαλα την γκίνια του. Ο golden boy πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τον ΠΑΟΚ. Να είστε δε, σίγουροι πως θα δούμε πλέον, έναν άλλον… μαέστρο Κωνσταντέλια.

Για να βεβαιωθεί η υποψηφιότητα του Ολιβέιρα για Όσκαρ ατυχίας μετά και το δεύτερο δοκάρι του στο 53ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ είχε αφήσει τον Παναθηναϊκό, να τρώει την σκόνη του. Ήταν ακαταμάχητος, μεν κι ασυγκράτητος, δε. Συγκρατήθηκε όμως. Αιτία; Έχει αγώνα μεθαύριο.

Κι όπως είπαμε εμείς: Οφείλουν όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως στον ΠΑΟΚ ένα παχύ και βαρύ delete για όσα θαυμαστά έγινε μέχρι χθες. Έχουν άλλον αγώνα μεθαύριο. Και παίζουν με γεμάτη την... καρδάρα με τον ιδρώτα τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.