Τσιώλης: «Περιμένουμε με ενθουσιασμό το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκη Τσιώλης τοποθετήθηκε στη σημερινή «Μ» για την αυριανή (21/1, 13:45) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ στο Καυτανζόγλειο.

Ο έμπειρος προπονητής είπε: «Αναμένεται να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Περιμένουμε το παιχνίδι όλοι στην ομάδα με ενθουσιασμό. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, όπως έκανε και στον αγώνα στη Λάρισα με τον τοπικό Ηρακλή όπου ήταν και συγκλονιστικός. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν με την απόδοσή μας ώστε να φτάσουμε στη νίκη». Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και ο Ημίθεος θα κατέβει πλήρης στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ηρακλής: Κομβικά τα επόμενα ματς

Η τετράδα αγώνων μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου θα κρίνει κατά πολύς τη φετινή πορεία του Ηρακλή. Οι προσεχείς αναμετρήσεις του «γηραιού» με ΠΑΟΚ Β’ (21/1, εντός), Nίκη Βόλου (29/1, εκτός), Απόλλων Λάρισας (5/2, εντός) και Θεσπρωτό (12/2, εκτός) είναι σημαντικές και γι’ αυτό αποτελεί μονόδρομος το 4Χ4 αν θέλει να μπει στην διεκδίκηση της ανόδου. Ο Ηρακλής με τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι έχει απολογισμό τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και εννιά γκολ υπέρ και δύο κατά. Τέλος, δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται και σε περίπτωση που αποχωρήσουν θα κινηθεί ο Ημίθεος να τους αντικαταστήσει, ενώ τις τελευταίες μέρες μετέχει στις προπονήσεις και περνάει από το “μικροσκόπιο” του Σάκη Τσιώλη ο Γρηγόρης Ζιώγας (24χρονος μέσος, με θητεία σε Θεσπρωτό, Πανσερραϊκό και Ηρόδοτο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.