Shakira: «Χτίζει τοίχο για να χωρίσει το σπίτι της από της πρώην πεθεράς της»- Έβαλε κούκλα στο μπαλκόνι

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Η Σακίρα «έχει αρχίσει να κατασκευάζει έναν τοίχο για να χωρίσει το σπίτι της από το σπίτι της πρώην πεθεράς της» μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, αναφέρει η Daily Mail.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, 45 ετών, και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης τον περασμένο Ιούνιο και έχουν δύο γιους, τον Μίλαν, εννέα ετών, και τον Σάσα, επτά ετών.

Ωστόσο η περιουσία της τραγουδίστριας στην Ισπανία συνδέεται σε ορισμένα σημεία με εκείνη των πρώην πεθερικών της και για αυτό η Σακίρα επιδιώκει να τα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τη Marca.

Όπως αναφέρεται κάμερα εντόπισε μια μπετονιέρα να εργάζεται γύρω από το σπίτι της Σακίρα στη Βαρκελώνη.

Αυτό συμβαίνει αφότου φέρεται να έστησε μια τρομακτική κούκλα με την μορφή μάγισσας σε φυσικό μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η κούκλα-μάγισσα μάλιστα φέρεται να κοιτάζει προς το σπίτι της πρώην πεθεράς της, αναφέρει η Daily Mail.


Σακίρα:Το τραγούδι στη διαπασών

Υπενθυμίζεται πως η ίδια κυκλοφόρησε ένα diss track με στόχο τον πρώην της με τον παραγωγό Bizarrap, με την ονομασία Shakira Bzrp Music Sessions 53, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την περασμένη εβδομάδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν, όπως λέει η βρετανική εφημερίδα, ότι αντιλήφθηκαν τη Σακίρα να «παίζει το τραγούδι στη διαπασών» από το σπίτι της. Σε αυτό αναφέρονται χαρακτηρισμοί όπως «αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Ενώ το νέο τραγούδι της Σακίρα περιέχει τους προαναφερόμενους και άλλους αιχμηρούς στίχους που απευθύνονται στον Πικέ και την νέα του σύντροφο, περιλαμβάνει επίσης μερικά λόγια για την πρώην πεθερά της.

Στο τραγούδι ακούγεται ο στίχος: «Άφησες την πεθερά μου για γειτόνισσα, με τον Τύπο στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών...».

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.