Ο επικήδειος του Παύλου για τον πατέρα του και η Άννα-Μαρία που «λύγισε»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Στην Μητρόπολη Αθηνών τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο τελευταίο αντίο στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι τρεις γιοι του, Παύλος, Νικόλας, Φίλιππος συνόδευσαν το φέρετρο με τη σορό του, μέχρι το εσωτερικό της Μητρόπολης, όπου και εψάλλει η εξόδιος ακολουθία.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στη συνέχεια εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, αποχαιρετώντας τον πατέρα του, τονίζοντας την αγάπη του προς την υπόλοιπη οικογένεια αλλά και την Ελλάδα.

«Κωνσταντίνε, μεγαλειότατε, βασιλιά πατέρα μου, παππού, ολυμπιονίκη, την οδυνηρή αυτή ημέρα του χωρισμού, για την αγαπημένη σου βασίλισσα και μητέρα μας, για εμάς τα παιδιά και τα εγγόνια σου, για όλους όσους ήρθαν σήμερα να σε αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Αλλά και για όλους εκείνους που τιμούν τη μνήμη σου και ήταν αδύνατο να είναι σήμερα μαζί σου. Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα, θα ζεις πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια, όταν χάνει ό,τι πιο αγαπητό και ό,τι πιο πολύτιμο έχει στη ζωή της», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος στον επικήδειο λόγο.

Η Άννα Μαρία εκείνη την στιγμή «λύγισε» ξεσπώντας με δάκρυα μπροστά από το φέρετρο του τέως Βασιλιά.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Δες παρακάτω βίντεο με ολόκληρο τον επικήδειο λόγο του Παύλου:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.