«Έφυγε άδικα ένας νέος άνθρωπος, ανέπνευε όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Αλέξανδρος Σφήκας, πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Καρδίτσας για την απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο Μαυρομάτι μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του.

«Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει πως είναι η κατάσταση. Έφυγε άδικα ένας νέος άνθρωπος. Την στιγμή που έγινε το συμβάν, με πήραν τηλέφωνο, πήγα αμέσως στο νοσοκομείο της Καρδίτσας. Τώρα τι να σας πω, το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Περιμένω να μάθω τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να ξέρουμε τι έγινε. Οι πληροφορίες μας λένε πως έπεσε στο γήπεδο περπατώντας μόνος του, στο 17ο λεπτό. Δεν συμμετείχε σε κάποια φάση, δεν έτρεχε. 

Στην αρχή οι συμπαίκτες του νόμιζαν πως ήταν ένα αστείο. Δεν υπήρχε πίεση, φάση, μαρκάρισμα για να τους δώσει μία εξήγηση. Έπεσε περπατώντας. Δεν γνωρίζουμε εάν είχε θέματα με την καρδιά του. Όλοι λένε πως ήταν καλά στην υγεία του.

Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, είχε τις αισθήσεις του, ανέπνεε, και όταν τον πήρε το ασθενοφόρο, ανέπνεε. Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη για αυτό το θέμα. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Στα καλά καθούμενα συνέβη. Χωρίς καμία ένδειξη. Στις μικρές κοινωνίες καταλαβαίνετε πως ο κόσμος σοκάρεται.

Ο κάθε ένας λέει ότι θέλει. Ακούγονται ανακρίβειες. Ο ιατροδικαστής θα μας πει τι ακριβώς ισχύει. Δύο μέτρα παλικάρι έφυγε έτσι ξαφνικά. 20 ετών τι μπορεί να έχεις. Τα παιδιά μου έλεγαν πως είχε ανάσες το παιδί και το ασθενοφόρο έφθασε στο Μαυρομάτι σε 10 λεπτά, από το κέντρου Μουζακίου που ξεκίνησε. Είχε αναπνοή ο 20χρονος. Όλοι οι αθλητές έχουν κάρτα υγείας.

Το καρδιογράφημα θα το κάνουν όλοι. Και τον υπέρηχο θα τον κάνουν όλοι. Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα. Και οι ομάδες επιμένουν στις εξετάσεις. Αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν ήταν επιφανειακό, δεν το γνωρίζαμε» δήλωσε



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.