Ζεστός και φιτ έδειξε ο Τάισον στην «πρώτη» του με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός16 Ιανουαρίου 2023

Όταν o Τάισον Μπαριέντος Φρέντα πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο, η πρώτη εικόνα του ήταν ενός φιτ αθλητή που πρόσεξε τον εαυτό του στο διάστημα πουν δεν είχε αγώνες. Αυτό το συμπέρασμα επιβεβαίωσε χθες ο Βραζιλιάνος με την πρώτη παρουσία του σε προπόνηση του ΠΑΟΚ.
Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και σε καλή κατάσταση, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις στο πρώτο σκανάρισμα στο οποίο υποβλήθηκε από τον Λουτσέσκου και το τιμ του. Θυμίζουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός ήδη μετά το ματς με τον ΟΦΗ είχε δείξει ξεκάθαρα ότι σκέφτεται άμεσα να τον εντάξει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και είναι πολύ πιθανό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Κατά τα άλλα στην προπόνηση, οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Φιλίπε Σοάρες και Μάριος Τσαούσης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Νίκολας Κουαλιάτα βγήκε για τρέξιμο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.