Ίσως επιστρέψει κόντρα στην ΑΕΚ ο Ενκουλού

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Η απουσία του Νικολά Ενκουλού αφαιρεί κάθε δυνατότητα διαχείρισης στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Αλαν Πάρντιου έχει την άποψη ότι ο νεαρός Τανούλης δεν είναι σε θέση να αντέξει το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας. Η αλήθεια είναι ότι προς αυτήν την κατεύθυνση δεν βοηθούν και τα παιχνίδια καθώς μέσα σε διάστημα 17 ημερών οι «κίτρινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν τρεις φορές τον Ολυμπιακό και από μία φορά τους Βόλο και ΑΕΚ. 

Στην πρώτη περίπτωση διακυβεύεται ο στόχος του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ενώ οι άλλοι δύο αγώνες θα δείξουν αν θα είναι βατός ο δρόμος εξασφάλισης θέσης στα Playoffs. Προχθές, ο Αλαν Πάρντιου είπε ότι δύσκολα θα έχει τον Ενκουλού μέσα στον Γενάρη κι αν επιβεβαιωθεί ο φόβος του, θα υπάρξει πρόβλημα. Καταρχήν, το διάστημα απουσίας του παίκτη θα αυξηθεί στις εννιά εβδομάδες, θα είναι δηλαδή μεγαλύτερο της αρχικής εκτίμησης.


Δεύτερον, Φαμπιάνο και Μπράμπετς δεν θα έχουν το δικαίωμα… ανάσας ακόμη και σε διάρκεια παιχνιδιού καθώς το σχέδιο με την τοποθέτηση του Μάρβιν Πίρσμαν σε ρόλο στόπερ απέτυχε παταγωδώς. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι αν ο Ενκουλού έχει πιθανότητες επιστροφής αυτές αφορούν τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στα τέλη του μήνα. Ο Καμερουνέζος προπονείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά δεν έχει μπει ακόμη στο πρόγραμμα της ομάδας. Ενδεχομένως να το επιχειρήσει από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αλλά το θέμα έχει να κάνει με την απώλεια αγωνιστικού ρυθμού και προφανώς το χαμηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.