Βοσνιάδης: «Βλέπω προβάδισμα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο γνωστός προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης και ρωτήθηκε πως αντιδρούν οι προπονητές, όταν οι παίκτες που κοουτσάρουν δεν παίζουν καλά σε έναν αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκε:

- Τους φωνάζεις και εσύ τους παίκτες σου όταν βλέπεις πως δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός αγώνα;

“Οι ομάδες αποτελούνται πλέον περισσότερο από Έλληνες παίκτες. Πολλές φορές πρέπει να βγάλεις τον εγωισμό των παικτών. Προσπαθείς να πιέσεις ευαίσθητες χορδές. Είναι πολλά τα παραδείγματα. Τους έχω πει, πως είστε για περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο και όχι για αυτά που δείχνετε. 

Μου έτυχε να μπω στα αποδυτήρια, στον μικρόκοσμο των αποδυτηρίων και αναποδογύρισα τραπέζια και καρέκλες. Τώρα αλλάζουν οι συμπεριφορές των ομάδων, τώρα είμαι λίγο πιο ευγενικός. Υπάρχει ένα επίπεδο. Σήμερα δεν σπάω καρέκλες. Εκτός κι αν... τύχει. Το σημαντικό είναι να έχει όφελος η ομάδα.

Δεν θυμάμαι να μου έχει πετάξει αντικείμενο κάποιος παίκτης, ή και εγώ δεν πέταξα ποτέ αντικείμενο σε κάποιον παίκτη. Τα έχει όμως όλα αυτά η δουλειά. Για να κάνεις πράγματα που πρέπει να ξυπνήσει η ομάδα πρέπει να βρεις τρόπους. Γίνεται να υπάρχει ένταση και υπάρχει τρόπος για να μεταφέρεις”.

Όσο για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Άρη, ο κ. Βοσνιάδης υποστήριξε: “Και τα δύο παιχνίδια πηγαίνουν λογικά προς τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα από τον Άρη.

Για την επιστροφή του Καμαρά, που τον γνωρίζουμε πολύ καλά τον παίκτη, πιστεύω ότι θα πάρουμε αρκετά πράγματα από τον συγκεκριμένο παίκτη. Μέχρι να βρει τον τρόπο της επιστροφής. Έγινε ένας κύκλος, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τον Άρη. Πρέπει όμως να του φύγουν λίγο και τα ψυχολογικά. Γιατί πήγε από την μία ομάδα στην άλλη και χρειάζεται να έχει ισορροπία”


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.