«Υψηλός στοιχηματισμός 3.000 ευρώ σε ματς τοπικών κατηγοριών»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου ο κ. Διακοφώτης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για παιχνίδια ομάδων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, όπου κυριαρχεί ο υψηλός στοιχηματισμός. Και δεν μιλάμε για απλό στοιχηματισμό, αλλά για ποσά που αγγίζουν τις 3.000 ευρώ ανά παιχνίδι.

Ο κ. Διακοφώτης είπε στις δηλώσεις του:  «Υπάρχει ένα δημοσίευμα στο οποίο κάνει αναφορά ένας αναγνώστης από την Κέρκυρα και επισημαίνει πως παίζονται ματς από τοπικά πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο για 3.000 ευρώ. Υπάρχει max bet ανά παιχνίδι με 3.000 ευρώ και μιλάμε για ερασιτεχνικές ομάδες. Ο αναγνώστης λέει ότι μπορεί να στοιχηματίσει στο ματς τοπικής κατηγορίας, Ηρακλής Λάρδου με τα Καρδάμυλα. Επίσης στη συγκεκριμένη κατηγορία, υπήρχε μία ομάδα από την Ρόδο από την οποία κατάγεται ο Νίκος Γκάλης και την είχαν στο στοίχημα.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν γίνει ένα παιχνίδι γιατί υπάρχει καταγγελία έστω και ανώνυμη, η ομάδα θα επιβαρυνθεί με έξτρα έξοδα για τις μετακινήσεις της. Όσες ομάδες προέρχονται από την Ρόδο ή από τα νησιά και έρχεται μία καταγγελία για στοιχηματισμό, αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζουν. 

Πλέον τίποτα δεν με ξαφνιάζει. Υπάρχουν ενδείξεις, αλλά αποδείξεις; Έτσι είναι ο νόμος. Πρέπει η Πολιτεία να αναλάβει μέτρα. Ο νόμος να γίνει πιο σκληρός. Και να επιληφθεί για τα παιχνίδια στις μικρές κατηγορίες. Και εμείς τι μπορούμε να κάνουμε.

Με το δημοσίευμα και μόνο, έγινε ντόρος και πρέπει να σας πω ότι επικοινώνησε η UEFA με την ομοσπονδία και ζήτησε περισσότερα στοιχεία».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.