Το σκεπτικό Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη: Στήριξη στο έργο Ραζβάν οι μεταγραφές

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1) την έλευση του Βραζιλιάνου Τάισον στην Θεσσαλονίκη, την ώρα που ο Ζοσέ Μπότο (εκμεταλλεύτηκε άριστα την προσωπική σχέση που είχε χτίσει με τον Βραζιλιάνο) δουλεύει μεθοδικά και την μεταγραφή επιθετικού που έχει εγκρίνει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Όλα αυτά έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη, που υλοποιούν την υπόσχεση που είχαν δώσει στον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας.


Το τάιμινγκ της μεταγραφικής ενίσχυσης μόνο τυχαίο δεν είναι και αρκεί να υπογραμμίσουμε την αντίθεση σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι, όταν μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι και αφού είχε προηγηθεί ένα δυναμικό μπάσιμο στις αρχές του καλοκαιριού, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε βάλει «στοπ» σε νέες κινήσεις ενίσχυσης (απόδειξη η μη ενεργοποίηση της συμφωνίας που είχε κάνει ο Μπότο με τον Φάμπιο Μαρτίνς).

Τότε, πατέρας και υιός Σαββίδης δεν είχαν πειστεί ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν οι μεταγραφές και είχαν ζητήσει όλοι να δουλέψουν στο να μονταριστεί ένα αξιόμαχο σύνολο, να φτιαχτούν οι σχέσεις μέσα στα αποδυτήρια και να αποκτήσει ο νέος ΠΑΟΚ χημεία.

Λίγους μήνες μετά ο Λουτσέσκου βρήκε την άκρη του νήματος και ο ΠΑΟΚ άρχισε να ρολάρει. Τα καλά παιχνίδια και τα θετικά αποτελέσματα άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, η δουλειά του προπονητή άρχισε να φαίνεται και η οικογένεια που ήταν από την πρώτη στιγμή σίγουρη για την ικανότητα του προπονητή, αποφάσισε να δώσει τα επιπλέον στηρίγματα στον νέο ΠΑΟΚ για την μάχη της κορυφής. «Στηρίζουμε τον Ραζβάν», είναι η ξεκάθαρη εντολή Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη και πλέον όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ δουλεύει για να την υλοποιήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.