Ζαραδούκας: «Ο Καμαρά εκεί που τον θέλουν, δεν θέλω να φύγει ο Μαντσίνι»

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2023

Για τον Άρη, την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, την έλευση του Καμαρά, αλλά και τον κομβικό ρόλο του Μαντσίνι, μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας. Στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” αναφέρθηκε ακόμη και στο αν υπάρχουν άλλες μεταγραφικές ανάγκες για τον Άρη.

“Όλοι έχουμε απαιτήσεις. Ο Καμαρά είναι ο παίκτης που λείπει από τον Άρη, ευκαιρίες γίνονται αλλά δεν μπαίνει εύκολα το γκολ. Είχαμε πεί και πρόσφατα πως ο Άρης θα είναι πιο έτοιμος. Κέρδισε τον Αστέρα, οπότε προχωράμε. Είναι σημαντικό ένας ποδοσφαιριστής να πηγαίνει εκεί που τον θέλουν περισσότερο. Και ο Καμαρά έρχεται εκεί που τον θέλουν περισσότερο. Η ψυχολογία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για έναν παίκτη. Ξέρουμε τι είδους παίκτης είναι. Ξέρει ότι είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης και μπορεί να κάνει την επανεκκίνηση που θέλει”.

- Άφιξη Καμαρά και αποχώρηση Μαντσίνι; Τι λες για αυτό το ενδεχόμενο το οποίο ακούγεται πολύ έντονα;

“Δεν θέλω να το σκεφθώ αυτό, είναι δύσκολο το δίλημμα. Είδαμε πως και ο Μαντσίνι είναι καταπληκτικός με αντίπαλο τον Αστέρα. Δόξα τω Θεό ανταποκρίθηκε όπως θα έπρεπε. Αυτή είναι η ουσία. Δεν θέλω να σκεφθώ ότι θα φύγει ο Μαντσίνι. Δεν θέλω να αποδυναμωθεί ο Άρης στις γραμμές. Με την απόκτηση του Καμαρά και την παραμονή του Μαντσίνι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλος παίκτης για να ενισχύσει την ομάδα”.

- Πάντως ο Πάρντιου ζήτησε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Αστέρα την απόκτηση ενός παίκτη...

“Ένας προπονητής έχει απαιτήσεις, μπορεί να θέλει και 11 παίκτες. Κάθε προπονητής παίζει το κεφάλι του. Εάν είναι μία εξαιρετική μεταγραφή, τότε να την κάνει”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.