Τα συνθήματα του Ιβάν με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης07 Ιανουαρίου 2023

Απίστευτο σκηνικό στα αποδυτήρια του Δικεφάλου, στην Τούμπα, μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη. Σας είχαμε αναφέρει στη Metrosport για την συνομιλία που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με βιντεοκλήση και για τα συγχαρητήρια που τους έδωσε. Δίνουμε όμως και συνέχεια στο θέμα, καθώς παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Ο Σαββίδης επικοινώνησε με τους παίκτες, μέσω του στενού του συνεργάτη, Κώστα Φωτιάδη. Όταν αντίκρισε τους παίκτες, τους έδωσε συγχαρητήρια για την σπουδαία νίκη. Και κάπου… εκεί, άρχισε το “πανηγύρι”. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τραγουδούσε συνθήματα της ομάδας, μαζί με τους πρωταγωνιστές. Η συνθηματολογία κυριάρχησε για αρκετά λεπτά. Και όλο αυτό το σκηνικό που σας περιγράφουμε, φανερώνει και το πολύ καλό “κλίμα” που επικρατεί μέσα στην ομάδα.

Ο Σαββίδης μετά τους πανηγυρισμούς, μοίρασε και “μπράβο”: “Ήσασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσετε και τα καταφέρατε. Παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο, να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε έως το τέλος. Είμαι μαζί σας και το γνωρίζετε”. Ειπώθηκαν και άλλα, μέσα στο γενικότερο κλίμα που δείχνει τους δεσμούς που υπάρχουν. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ήταν ευδιάθετος, έλαμπε από χαρά (όπως μας περιέγραψαν το σκηνικό) και έζησε με πάθος την νίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.