Άμεσα οι εργασίες για το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης08 Ιανουαρίου 2023

Δύο είναι τα μεγάλα πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ, παράλληλα με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας και η κατασκευή ενός νέου σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Οι συζητήσεις γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και για τα δύο πρότζεκτ.

Ειδικά όμως για το δεύτερο, για το νέο αθλητικό κέντρο, η σημερινή Metrosport παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου. Σε έκταση που έχει προσδιοριστεί, που βρίσκεται δίπλα στην “γουοτερλάντ” και θεωρείται ιδανική για να χτιστεί, εκεί, το νέο σπίτι του ΠΑΟΚ.

Οι πλέον αισιόδοξοι, κάνουν λόγο για έναρξη των εργασιών ακόμη και έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Οι πιο ρεαλιστές, υποστηρίζουν ότι ίσως χρειαστούν δύο ακόμη μήνες μέχρι να συμβεί αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα προχωράει. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με κύριο γνώμονα να δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ τον νέο δικό του χώρο, ο οποίος θα πληροί όλες τις βασικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Πρακτικά, με βάσει την εικόνα που ήδη υπάρχει, θα προηγηθούν οι εργασίες για την δημιουργία – κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, σε έκταση που βρίσκεται δίπλα στην “γουότερλαντ”. Και στην συνέχεια θα αποσαφηνιστεί πότε θα δοθεί το πράσινο φως από τον Σαββίδη για το νέο γήπεδο. Πρόκειται για δύο πολύ μεγάλα πρότζεκτ (του γηπέδου ασφαλώς είναι ανώτερο) που έχουν την δική τους σπουδαιότητα, για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.