Άρχοντας ο ΠΑΟΚ, πήρε άξια το «clasico», είναι μέσα σε όλους τους στόχους του

Γιώργος Καστάνης05 Ιανουαρίου 2023

Μία σπουδαία εμφάνιση και κυρίως μία απαραίτητη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας ότι στην πλέον καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος μπορεί να μπει δυνατά για την επίτευξη των στόχων του.



Ήταν άρχοντας ο ΠΑΟΚ, πήρε άξια το τοπικό ντέρμπι, έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό που μετράει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα. Οι τρείς βαθμοί που έδωσαν την ευκαιρία στον Δικέφαλο να βρεθεί στην Τρίτη θέση και σε απόσταση τριών βαθμών από την ΑΕΚ που κατέχει αυτή την στιγμή την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Νάρεϊ, τον Ολιβέϊρα, τον Αουγκούστο, αλλά και τον Κωνσταντέλια που έκανε ορισμένες κινήσεις που πραγματικά εντυπωσίασαν το κοινό. Είχε τον σκόρερ, τον Ινγκασον πραγματικά παθιασμένο. Ήταν όμως και άτυχος ο Δικέφαλος σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ευκαιρία που έχασε ο Νάρεϊ ήταν ανεπανάληπτη, όταν η μπάλα χτύπησε στο ένα κάθετο δοκάρι και κινήθηκε παράλληλα προς την εστία του.

Ακόμη και στο πέναλτι του Σβαμπ, εκτός από την ικανότητα του Κουέστα που απέκρουσε, ήταν άτυχος ο ΠΑΟΚ καθώς η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουέστα.

Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, έτοιμος για να διεκδικήσει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως παρότι έχανε τις ευκαιρίες για γκολ, ο ΠΑΟΚ πίεζε, δημιουργούσε, ασκούσε μία ασφυκτική πίεση προς τον αντίπαλό του. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» για τον Δικέφαλο από το πρώτο ημίχρονο, όμως σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτό μας γοητεύει. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μία νίκη και στην Λαμία για να συνεχίσει φουριόζος στην διεκδίκηση των στόχων του. Είναι μέσα σε όλους. Και αυτό είναι σημαντικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.