Ο Καμαρά και οι επόμενες κινήσεις του Άρη

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που ασφαλώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία 24ώρα καθώς, εκτός από το πρώτο “μεγάλο παιχνίδι” του νέου έτους, είναι και ένα απαιτητικό 90άλεπτο για τους Κιτρινόμαυρους, που καλούνται να δώσουν συνέχεια στην καλή τους εικόνα και στα θετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, τα μεταγραφικά και δη, η ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις, είναι ζήτημα που απασχολεί τους ιθύνοντες της ομάδας. Με δεδομένο ότι ο Αρης είναι σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας τους με τον Ζερβίνιο και ότι ο Μαντσίνι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραχωρηθεί, θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης στα άκρα. Με τη σημείωση βέβαια ότι κίνηση θα γίνει αν κι εφόσον βρεθεί στην αγορά αυτό που ταιριάζει (αγωνιστικά και οικονομικά) στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Για την επίθεση, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται προ των πυλών του “Κλεάνθης Βικελίδης” καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην ομάδα. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι - θα αποτελέσει έκπληξη αν συμβεί αυτό – το πιθανότερο είναι να προκύψουν οριστικές εξελίξεις μετά το ντέρμπι στην Τούμπα

Ρεπορτάζ: Γ.Στράντζαλης, Β.Βλαχόπουλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.