Ο Πάρντιου βλέπει τις επιλογές για αντι-Πάλμα

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Ο Λούις Πάλμα δεν κατάφερε να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και κατ’ επέκταση έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ γεγονός το οποίο αναγκάζει τον Αλαν Πάρντιου να κοιτάξει τη λίστα των εναλλακτικών επιλογών.

Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του 22χρονου επιθετικού στην αποστολή και όχι στην 11αδα καθώς βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί θεωρείται αδύνατο να ξεκινήσει το παιχνίδι ακόμη κι αν καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Πρόκειται για μια πάγια τακτική του Αλαν Πάρντιου καθώς ο Βρετανός δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ακολουθούν το σύνολο της προετοιμασίας με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Και τότε, ο Λούις Πάλμα ταλαιπωρούταν από ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ομοίως και ο Ντάνιελ Μαντσίνι επειδή έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας στο διάστημα της διακοπής. Εν τέλει, για τις συνήθειες του 61χρονου τεχνικού θα στοιχειοθετήσει έκπληξη ενδεχόμενη συμμετοχή του Πάλμα στην 11αδα ακόμη κι αν προπονηθεί σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, πληροφορίες της σημερινής «Μ» αναφέρουν ότι ήδη ο Αλαν Πάρντιου εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές του και δείχνει να καταλήγει σε αυτό που… ήθελε να αποφύγει. Δηλαδή, την τοποθέτηση του Ματέο Γκαρσία στα άκρα. Πρόσφατα ο Βρετανός προπονητής είπε ότι… «ο Ματέο χαραμίζεται ότι αγωνίζεται στα άκρα», από την άλλη πλευρά όμως τόσο ο Χουάν Ιτούρμπε όσο και ο Ράφαελ Καμάτσο δεν έχουν μπει στις αρχικές επιλογές του. Στην πραγματικότητα, κανείς από τους δύο δεν έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα γιατί δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Γα την ακρίβεια χαρακτηρίζονται από αγωνιστική αστάθεια και πλέον χρησιμοποιούνται στη διάρκεια ενός αγώνα. Μάλιστα ο Καμάτσο δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, παρότι ο προπονητής του είχε την πρόθεση να του δώσει 2-3 διαδοχικά 90λεπτα για να τον βοηθήσει. Η εμφάνιση του Πορτογάλου στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό δεν βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση.


Ρεπορτάζ: Γ.Στράντζαλης, Β.Βλαχόπουλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.