Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη ο Ηρακλής

Χρήστος Λιάπης03 Ιανουαρίου 2023

Το πρώτο του παιχνίδι στο 2023 θα δώσει σήμερα ο Ηρακλής στην Καρδίτσα όπου θα αντιμετωπίσει στις 14:45 την τοπική Αναγέννηση. Οι κυανόλευκοι που προέρχονται από δυο συνεχόμενες νίκες, θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.
Οι γηπεδούχοι θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος στην φυσική τους έδρα, μετά από οκτώ μήνες, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο AEL FC ARENA. Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με την ίδια συνταγή και με 4-3-3. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες στην Μίκρα και το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή και η ομάδα αναχώρησε για την Καρδίτσα, όπου και διανυκτέρευσε. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σάκης Τσιώλης είναι οι: Βελίδης, Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής, Χρουσιελ, Α. Παπαστεριανός, Κωστούλας, Βιτλής, Σενγκιέρκης, Σιούτας, Τότσκα, Τόμας, Σίλβα, Πατράλης, Δόρης, Αλεξιτς, Μελούνοβιτς, Γιουμπιντάνα, Μανουσάκης, Κουντουριώτης.

Από την Αναγέννηση Καρδίτσας θα λείψει ο Σίτο Ριέρα, ο οποίος απουσιάζει στην πατρίδα του λόγω προσωπικού θέματος. Αντίθετα επιστρέφει ο Στέργιος Δημόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Γενική είσοδος είναι 15€. Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανοίξουν στις 13:00.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.