Μιχαηλίδης – Κουαλιάτα και Τζίμας για τον άσο του ΠΑΟΚ Β’

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

16 βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ που συγκατοικεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Superleague 2 με τον Πανσερραϊκό που καθοδηγεί ο Παύλος Δερμιτζάκης. Σήμερα το μεσημέρι στις 14:45 στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη που θα διατηρήσει την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στην κορυφή. Την ίδια στιγμή ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β συμπεριλαμβάνονται αξιόλογοι παίκτες μεταξύ των οποίων είναι ο Μιχαηλίδης, ο Κωττάς, ο Χατζηστραβός, ο βενιαμίν Τζίμας, ο Κουαλιάτα, ο Σμυρλής, ο Γκορντεζιάνι αλλά και ο Μπράντονιτς που ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Μπράντονιτς έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ στα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β.

Ο Πάμπλο Γκαρσία που καθοδηγεί την ομάδα, έστειλε το μήνυμα από την πρώτη στιγμή, πως αυτό το σύνολο θέλει να πρωταγωνιστήσει. Πάντως με τους Μιχαηλίδη, Κουαλιάτα, τον βενιαμίν Τζίμα που αποτελεί το νέο μεγάλο πρότζεκτ του συλλόγου, τον Μπράντονιτς και τα άλλα παιδιά, ο ΠΑΟΚ Β στοχεύσει σε μία ακόμη νίκη.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ Β δεν έχει δικαίωμα να ανέβει στην Λίγκα 1, ενώ παράλληλα καμία από τις τέσσερις δεύτερες ομάδες, των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ δεν υποβιβάζονται (αυτή την σεζόν που διανύουμε) στην τρίτη εθνική, εάν βρεθούν στις κατώτερες θέσεις,

Μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, η οποία επικεντρώθηκε στην τακτική, το τεχνικό επιτελείο κατέληξε στην 20μελή αποστολή. Τραυματίες δεν υπάρχουν, εξαιρουμένων των Σαλαμούρα και Αποστολόπουλου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι εξής παίκτες: Μοναστηρλής, Μάροβιτς, Μορικέλι, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Κουαλιάτα, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Τζίμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.