Ο Πάλμα καθορίζει το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Στράντζαλης02 Ιανουαρίου 2023

Ο Λουίς Πάλμα απέφυγε τα χειρότερα με κάκωση στην περιοχή της δεξιάς ποδοκνημικής και έχει πιθανότητες συμμετοχής στην αποστολή στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Για την ακρίβεια, αυτές θα εξαρτηθούν στα επόμενα δύο 24ώρα και από το αν καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα των τελευταίων προπονήσεων δίχως ενοχλήσεις.
Ο επιθετικός από τις Ονδούρες ακολούθησε και στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα αλλά κάθε μέρα που περνάει αισθάνεται καλύτερα, δεν πονάει-από το χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό – και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από τη συμμετοχή ή όχι του Πάλμα στην αποστολή του ντέρμπι πάντως θα κριθούν πολλά και σε ό,τι αφορά το σχέδιο του Άλαν Πάρντιου. Αν ο Λουίς Πάλμα αισθάνεται έτοιμος και είναι απόλυτα καλά για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τότε δεν θ’ αλλάξουν και πολλά πράγματα στην επιθετική τριάδα του Αρη.

Αν όμως αποφασιστεί ο 22χρονος να μείνει στον πάγκο (ή δεν συμπεριληφθεί στην αποστολή), τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να μετατοπιστεί ο Ματέο Γκαρσία από τον άξονα στα άκρα και τη θέση του στη μεσαία γραμμή να πάρει ένας εκ των Μάνου Γκαρθία ή Νταμπό για να συμπληρωθεί η τριάδα μπροστά από την αμυντική γραμμή. Εκτός του Ετέμπο, που η παρουσία του είναι δεδομένη, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα φαίνεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Τσέχος χαφ είναι απόλυτα έτοιμος και ο Πάρντιου σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Στο διάστημα που προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες, ο Νταρίντα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την γρήγορη προσαρμογή του, τον επαγγελματισμό του και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού, με τον Πάρντιου να ποντάρει πολλά στην εμπειρία του και ασφαλώς στα στοιχεία που δεδομένα θα προσθέσει στο παιχνίδι της ομάδας με την παρουσία του στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.