ΠΑΟΚ: Στα -προσεκτικά- βήματα του «Ντέλια» και ο Τζίμας

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Εδώ και λίγες μέρες συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ο Στέφανος Τζίμας, Ο νεαρός επιθετικός που στις 6 Ιανουαρίου κλείνει 17 χρόνια ζωής και ήδη μετρά πέντε συμμετοχές και τρία γκολ με τον ΠΑΟΚ Β, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ως τα τέλη του 2025, προπονείται κάτω από τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 Πολλοί φίλοι της ομάδας, βλέποντας ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί να σκοράρει με ευκολία, απηύθυναν το ερώτημα αν υπάρχει σκέψη για άμεση παρουσία του στους αγώνες της πρώτης ομάδας. Η απάντηση είναι «ο Τζίμας θα ακολουθήσει τα βήματα που ακολούθησε και ο Κωνσταντέλιας, αλλά και ο Κουλιεράκης». 

Με απλά λόγια, αυτή την περίοδο ο σούπερ ταλαντούχος πιτσιρικάς δουλεύει με τους «μεγάλους», μαθαίνει πράγματα πάνω στην τακτική, βελτιώνεται και ατομικά και δεν υπάρχει βιασύνη από μέρους της τεχνικής ηγεσίας για να παίξει. 

Παίρνει τον χρόνο που είχαν πάρει και άλλοι νεαροί πριν την καθιέρωσή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν ο Λουτσέσκου κρίνει ότι του δίνεται η ευκαιρία να τον τσεκάρει και αγωνιστικά δεν θα το κάνει. Ίσως το δεύτερο ματς με την Καλαμάτα να είναι μία ευκαιρία, αλλά αυτό θα είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.