Αντρέ Ρικάρντο: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά αποδυτήρια»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Ο Αντρέ Ρικάρντο είναι ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που «ψάρεψε» ο ΠΑΟΚ στην ξένη αγορά προσδοκώντας να βρει... λαχεία. Ο Πορτογάλος μίλησε στη Nova για την πορεία προσαρμογής του στην ομάδα του Δικεφάλου αλλά και την αναμονή ευκαιριών από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για το αν έχει προσαρμοστεί πλέον στην ομάδα: «Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα και η καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα με τα θετικά αποτελέσματα βοηθάει όλους μας να νιώθουμε καλά και το ίδιο συμβαίνει και με μένα».

Για το αν τον έχουν βοηθήσει κάποιοι περισσότερο στο να καταφέρει την προσαρμογή: «Ολη η ομάδα με έχει βοηθήσει να προσαρμοστώ. Φυσικά και κυρίως στην πρώτη περίοδο της παρουσίας μου εδώ με βοήθησαν πολύ οι συμπατριώτες μου και είναι λογικό αυτό γιατί μιλάμε με την ίδια γλώσσα. Πραγματικά όμως έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια και ο ένας βοηθά τον άλλﻨ.

Για το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ και αν υπάρχει εξήγηση: «Δεν αλλάξαμε πολλά. Νομίζω ότι απλά κάναμε πρόοδο γιατί είμαστε μια νέα ομάδα και ο ένας έπρεπε να βοηθήσει τον άλλο, να μάθει ο ένας τον άλλο. Φυσικά οι νίκες σε βοηθούν να προχωράς πιο εύκολα καθώς έχεις καλή ψυχολογία. Αλλά χρειαστήκαμε χρόνο για να το πετύχουμε αυτό γιατί όπως σας είπα είμαστε μια νέα ομάδα και πλέον έχουμε εξελιχθεί και μάθαμε την φιλοσοφία του προπονητή μας και προσαρμοστήκαμε σε αυτά που μας ζητά».

Για το αν νιώθει έτοιμος να παίξει με την πρώτη ομάδα: «Είμαι έτοιμος να πάρω την ευκαιρία μου στην πρώτη ομάδα και αυτός είναι ο στόχος μου. Απλά πρέπει να είμαι έτοιμος όταν το αποφασίσει και με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να πιστέψουμε πως είναι εύκολη η αποστολή μας. Αλλά και εμείς έχουμε χτίσει μια καλή νοοτροπία, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και το ίδιο θα κάνουμε και απέναντι στον Ατρόμητο που είναι καλή ομάδα. Θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.