«Παίζει» μία θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Γιώργος Ζαΐρης28 Δεκεμβρίου 2022

Την Πέμπτη του συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα και έκτη συνολικά αν συμπεριλάβουμε και αυτή για το Κύπελλο απέναντι στην Καλαμάτα διεκδικεί σήμερα στις 20:00 (Metrosport.gr, Μetropolis 95.5, Novasports Prime) o ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μια αποστολή που δεν είναι εύκολη και αξίζει να σημειώσουμε πως στις δυο τελευταίες σεζόν ο ΠΑΟΚ φεύγει από το Περιστέρι χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό.

Αν «παίζει» μια θέση αυτή τη στιγμή στην ενδεκάδα είναι αυτή πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα. Σε περίπτωση που αγωνιστεί εκεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τότε τόσο ο Αντρίγια όσο και ο Νάρεϊ θα είναι στο χόρτο τη στιγμή που ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα σφυρίζει την έναρξη του αγώνα στο τελευταίο ματς της καριέρας του. Αν όμως γίνει η έκπληξη και παίξει εκεί ο Μουργκ ή ο Μπίσεσβαρ τότε ένας εκ των Ζίβκοβιτς-Νάρεϊ θα είναι στον πάγκο καθώς ο Κωνσταντέλιας θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Σάστρε που έχει ρυθμό διατηρεί τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας από τη στιγμή που ο Λύρατζης ναι μεν είναι στην αποστολή αλλά χωρίς ρυθμό δε αφού τελευταία φορά έπαιξε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ινγκασον με τον Κουλιεράκη θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί με τον Ράφα Σοάρες στα αριστερά ενώ μπροστά τους ο «καυτός» Αουγκούστο θα έχει τον Στέφαν Σβαμπ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.