Ρονάλντο για Εμπαπέ: «Μου θυμίζει εμένα στις καλύτερες μου μέρες»

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2022

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ να μην κατάφερε να κάνει το μπακ του μπακ και στα 24 του να έχει σηκώσει δύο Παγκόσμια Κύπελλα, όμως η κλάση και το ταλέντο του αναγνωρίστηκαν για ακόμη μια φορά. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να πλέξουν το εγκώμιο του νεαρού Γάλλου και το «φαινόμενο».

Τον εαυτό του βλέπει ο Ρονάλντο στο… πρόσωπο του Κιλιαν Εμπαπέ. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος πια άσος, και γνωστός με το προσωνύμιο «το φαινόμενο» αναφέρθηκε στην παρουσία του Γάλλου επιθετικού, παραδεχόμενος ότι του θυμίζει τον ίδιο και μάλιστα στις καλύτερες του ημέρες.

«Από τεχνική άποψη είναι φανταστικός, είναι σχεδόν ακαταμάχητος και θα μπορούσε να αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης στο Μουντιάλ επειδή το άξιζε πάρα πολύ. Πολλοί επιθετικοί σε αυτό το Μουντιάλ ήταν γρήγοροι όμως αυτός είναι με διαφορά ο πιο γρήγορος. Όταν τον βλέπω να παίζει, μου θυμίζει εμένα στις καλύτερες μέρες μου», ήταν τα λόγια του και πρόσθεσε:

«Ξέρει ακριβώς πώς να εκμεταλλεύεται τους ανοιχτούς χώρους και πως να είναι ασταμάτητος μέ ή χωρίς τη μπάλα αλλά και να πώς να βγαίνει νικητής σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Είναι εντυπωσιακός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.