O Νταν Μπιλζέριαν «αδειάζει» τον Salt Bae: Είναι περίεργος και χαζός

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Ο Salt Bae τις τελευταίες ημέρες φιγουράρει σε πολλά άρθρα, όχι όμως εξαιτίας του διάσημου τρόπου που ρίχνει το αλάτι στα κρέατά του. Μετά την άβολη στιγμή με τον Λιονέλ Μέσι, ο Νταν Μπιλζέριαν ξαναφέρνει το όνομα του σεφ στην επικαιρότητα, εκθέτοντάς τον δημόσια.
Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νταν Μπιλζέριαν ή «βασιλιάς» του Instagram όπως αυτοαποκαλείται, δείχνει ότι ο Salt Bae του στέλνει φωτογραφίες του από το... 2015. Ο Μπιλζέριαν όπως φαίνεται από το κλιπ, δεν του έχει απαντήσει ποτέ, όμως ο Τούρκος σεφ συνεχίζει εδώ και χρόνια να του στέλνει συνεχώς, φωτογραφίες και selfie. Στη λεζάντα του βίντεο ο Μπιλζέριαν γράφει: «Όλοι λένε ότι ο Salt Bae είναι περίεργος, εγώ το ξέρω εδώ και χρόνια», ενώ στο τέλος συμπληρώνει «τι γαμ...νος χαζός».

Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο από τον τελικό του Μουντιάλ, όπου ο Τούρκος σεφ τραβάει τον Λιονέλ Μέσι για να φωτογραφηθούν μαζί. Μετά από πολλές προσπάθειες, καταφέρνει να πάρει την πολυπόθητη φωτογραφία αλλά οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ήταν πολλές. Μπορεί ο Τούρκος σεφ να κατάφερε τελικά να πείσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για μια selfie, όμως δεν κατάφερε να πείσει και τους followers του ότι ο αρχηγός της Αργεντινής τον γνώριζε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.